Με γάμο μποέμ έμοιαζε ο γάμος της Κλάρας και του Παντελή ενώ πρωταγωνιστές ήταν στοιχεία όπως η ελιά, το κέντημα και το ξύλο. Και είχε εκείνο το ξεχωριστό άρωμα του ελληνικού καλοκαιριού, όπως και η πρόταση γάμου που έκανε ο Παντελής στην αγαπημένη του μετά από 3 χρόνια δεσμού, κάποιο καλοκαίρι σ’ ένα δείπνο δίπλα από τη θάλασσα…
Ο γάμος τελέστηκε στις 8 Οκτωβρίου του 2016 στον Άγιο Επιφάνιο, στην Αγία Νάπα, ενώ ακολούθησε δεξίωση στο Pernera Beach Hotel. Τόσο ο χώρος της εκκλησίας, όσο και της δεξίωσης διακοσμήθηκαν εξ ολοκλήρου από τον George Koyionis.
Η τούρτα και τα κεραστικά ήταν από το ζαχαροπλαστείο Liotatis. Η νύφη φορούσε ένα υπέροχο νυφικό Complice-Stalo Theodorou, ενώ ο γαμπρός φορούσε κοστούμι Timinis. Το κόσμημα στο κεφάλι της νύφης σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την ίδια, μιας και είναι η σχεδιάστρια κοσμημάτων του “La Nature des bijoux” by Clara.
Αυτό ωστόσο που ξεχώρισε και έκανε εντύπωση στους καλεσμένους ήταν οι χειροποίητες μπομπονιέρες (δικιά τους και πάλι δημιουργία), επάνω στις οποίες ήταν γραμμένα διάφορα μηνύματα.
Όλες αυτές κι άλλες πολλές ξεχωριστές στιγμές εκείνης της μέρας, κατέγραψε με το φακό του ο φωτογράφος του γάμου Constantin Antochi.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ

https://www.gamosmagazine.com.cy/wp-content/uploads/2017/05/VENUES.png

PERNERA BEACH HOTEL

https://www.gamosmagazine.com.cy/wp-content/uploads/2017/05/PHOTOGRAPHERS.png

CONSTANTIN ANTOCHI

https://www.gamosmagazine.com.cy/wp-content/uploads/2017/05/FLOWERS.png

G. KOYIONIS FLOWER SHOP

https://www.gamosmagazine.com.cy/wp-content/uploads/2017/05/SUIT.png

TIMINIS

No Comments Yet

Comments are closed