ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ένας υπέροχος, ρομαντικός γάμος, όπως ακριβώς τον ονειρευόταν η νύφη, δίπλα στη θάλασσα της πόλης που μεγάλωσε, ένωσε για πάντα τις ζωές της Έλενας και του αγαπημένου της John.

Σε κοραλί και dusty blue τόνους
Ο γάμος έγινε τον Ιούνιο του 2022 στην εκκλησία του Αγίου Μηνά στη Λεμεσό, και μετά ακολούθησε δεξίωση και δείπνο στους κήπους του ξενοδοχείου Αμαθούς, δίπλα στη θάλασσα.
To ζευγάρι, που ζει μόνιμα στην Αμερική, σχεδίασε και οργάνωσε το γάμο του με τη βοήθεια της Φωτεινής Κυθρεώτου, από το Champagne & Strawberries Events.
Η νύφη έφερε μαζί της το κομψό, γοργονέ νυφικό από τον οίκο Galia Lahav, καθώς και τα φορέματα των παρανύφων σε κοραλί τόνους, που είναι και το αγαπημένο της χρώμα.
Στη δακόσμηση χρησιμοποιήθηκαν ρομαντικά στοιχεία και το κοραλί χρώμα, που συνδυάστηκε πετυχημένα με πινελιές από dusty blue τόνους και έδεσε αρμονικά με το τοπίο και το καλοκαιρινό θέμα του γάμου.

Η νύφη έφερε μαζί της από την Αμερική, το κομψό,
γοργονέ νυφικό του οίκο Galia Lahav, καθώς και τα
φορέματα των παρανύφων σε κοραλί τόνους, που είναι
και το αγαπημένο της χρώμα.

Μαγευτικό σκηνικό με άρωμα Μεσογείου
Ένα ονειρικό σκηνικό περίμενε τους καλεσμένους του ζευγαριού στους κήπους του ξενοδοχείου, με φόντο τις φοινικιές και το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου. Ξύλινες κατασκευές χρησιμοποιήθηκαν για να στηρίξουν δεκάδες πολυελαίους και εκατοντάδες fairy lights, που έκαναν την ατμόσφαιρα ακόμα πιο μαγευτική και ρομαντική.

Το τραπέζι των νεονύμφων στολίστηκε με πλούσια γιρλάντα με λουλούδια στη χρωματική παλέτα του γάμου, και κατέληγε στο έδαφος, που διακοσμούσαν διάφανες γυάλες με κεριά.
Για τους καλεσμένους χρησιμοποιήθηκαν κυκλικά τραπέζια, με γαλάζια τραπεζομάντηλα, ασορτί πετσέτες και διάφανα πιάτα με ασημένια μαχαιροπίρουνα. Κάθε πιάτο στολίστηκε με ένα μικρό τριανταφυλλάκι, και μια θεματική κάρτα με ένα βεγγαλικό-αστεράκι που όλοι οι καλεσμένοι άναψαν για να υποδεχτούν το ζευγάρι στο χώρο του δείπνου.
Οι ξύλινες cross καρέκλες που χρησιμοποιήθηκαν έδεναν όμορφα με τον κήπο και την όλη διακόσμηση.

Ξύλινες κατασκευές χρησιμοποιήθηκαν για να στηρίξουν δεκάδες πολυελαίους και εκατοντάδες fairy lights, που έκαναν την ατμόσφαιρα ακόμα πιο μαγευτική και ρομαντική.

Mετά το πλούσιο δείπνο, το ευτυχισμένο ζευγάρι άνοιξε το χορό, ενώ φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα φώτιζαν με δεκάδες χρώματα τον ουρανό!

ADDITIONAL VENDOR CREDITS

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/02/VENUES.png

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΗΣ ΑΜΠΕΛΗΣ

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/02/PHOTOGRAPHERS.png

NIKI & TASOS PHOTOGRAPHY

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/02/PLANNER.png

GEORGIA KYRIAKOU EVENT PLANNER

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/02/FLOWERS.png

G TO A FLOWER SHOP

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/02/CARS.png

WEDDING CARS CYPRUS

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/02/INVITATION.png

LE BEAU CONCEPTS

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/02/VIDEO.png

CINESEN STUDIO

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2022/02/LIGHTING.png

KAIRINOS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.