ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Ελιές, λαδί και χρυσό, δαντελένιο νυφικό… και ελληνική χιώτικη γη. Αποτέλεσμα; Ένας ντελικάτος και αξιοζήλευτος γάμος φορτισμένος με συναισθήματα.

«Η Χίος είναι ο τόπος μου και από μικρή ονειρευόμουν να παντρευτώ. Η δεξίωση έγινε στο πατρικό μου σπίτι. Ήταν πολύ ρομαντικό και συγκινητικό την πιο όμορφη μέρα της ζωής μου να βρίσκομαι εκεί που είχα τις περισσότερες μου αναμνήσεις από παιδί έως ενήλικη». Έτσι όταν ο Χρίστος (Καραβίας) έκανε την πρόταση έκπληξη στη Μαριάνα (Φύλλα) στις 2 Απριλίου 2015 μετά από έξι χρόνια δεσμού, δεν υπήρξε καμιά αμφιβολία για το που θα γινόταν ο γάμος…

bridal shoes

Φορώντας η Μαριάννα το κομψό νυφικό της από το Complice – Stalo Theodorou και ο Χρίστος το Hugo Boss γαμπριάτικο κοστούμι του, παντρεύτηκαν στην εκκλησία της Παναγιάς Μούτσαινας στη Χίο,στις 16 Ιουλίου 2016.

real wedding couple in the wedding car

Ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα του πατρικού σπιτιού της νύφης στη Χίο. Το έντονο στοιχείο στο γάμο ήταν η ελιά και τη διακόσμηση επιμελήθηκε το Comme il Faut (Χίος). Όλα τα λουλούδια του γάμου ήταν από το ανθοπωλείο Ξυντάρης. Η τούρτα ήταν δημιούργημα του σεφ Στέφανου Κόβα. Τα ελληνικά κεραστικά ήταν από το Sarantis Patisserie στη Χίο και τα κυπριακά λουκούμια ήταν από το El-Dé στη Λεμεσό.

Ποιο όμως ήταν το πιο ξεχωριστό στοιχείο του γάμου; «Τα πάντα» μας απαντάει η Μαριάννα. «Το κέφι μας από τη προετοιμασία του γάμου μέχρι την επόμενη μέρα ήταν ανεξάντλητο αφού χορεύαμε εως τις 8 το πρωί. Οι χιώτικοι αμανέδες ξεσήκωσαν όλους αλλά κυρίως τους Κύπριους καλεσμένους μας. Πραγματικά δε ξέρω τι να ξεχωρίσω! Ήταν σίγουρα το πιο όμορφο πάρτι της ζωής μας»! Μια πανέμορφη μέρα που την κατέγραψε καρέ καρέ η φωτογράφος του γάμου Μαντώ Βασίλη.
groom and bride dancing

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2017/09/PHOTOGRAPHERS.png

MANTO VASILI

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2017/09/SUIT.png

HUGO BOSS

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2017/09/FLOWERS.png

COMME IL FAUT

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2017/09/TREATS.png

SARANTIS PATISSERIE (CHIOS) EL - DE CONFECTIONERY (CYPRUS)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.