ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

S.Y. STAGE

Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 2, 2566, Λύμπια, Λευκωσία
+357 22525007
White dance floor and chandelier lights, designed by cypriot comparny S.Y. Stage wedding rentals.
View Gallery 29 Photos
White dance floor and chandelier lights, designed by cypriot comparny S.Y. Stage wedding rentals.

S.Y. Stage

Η εταιρεία S.Y. STAGE LTD δημιουργήθηκε το 2004 με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στη συνεχώς εξελισσόμενη βιομηχανία του θεάματος. Με βάση το τρίπτυχο εξειδίκευση, οργάνωση και τεχνογνωσία, με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον και πάντα με απόλυτη τάξη και ασφάλεια, ειδικευόμαστε στην ενοικίαση, μεταφορά και εγκατάσταση εξοπλισμού εκδηλώσεων, υψηλών προδιαγραφών, για μεγάλες και μικρές εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη σε ότι αφορά τα θέματα ποιότητας και ασφάλειας, με ISO 9001:2015 και OHSAS 18001:2007.

Ένας πολύ βασικός τομέας των δραστηριοτήτων της εταιρείας είναι και οι γάμοι, για τους οποίους προσφέρουμε προϊόντα όπως εξέδρες, πατάρια και πατώματα όλων των ειδών, πατώματα χορού, κουρτίνες, bars, πάνελς, περιφράξεις χώρων και ειδικές διακοσμητικές κατασκευές. Όλα τα πιο πάνω προσφέρονται για όλους τους χώρους, εσωτερικά σε σπίτια, ξενοδοχεία και αίθουσες εκδηλώσεων καθώς και εξωτερικά σε κήπους, πάρκα, παραλίες, πισίνες και όπου άλλου εσείς αποφασίσετε να κάνετε το γάμο σας.

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει όλες τις πιθανότητες και να προσφέρει λύσεις στις απαιτήσεις σας, με κατασκευές υψηλής ποιότητας και αισθητικής, που να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες αλλά και στις επιμέρους απαιτήσεις του χώρου σας.

Έχουμε στο ενεργητικό μας τους μεγαλύτερους γάμους που έγιναν στο νησί μας τα τελευταία χρόνια, συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους και καλύτερους διοργανωτές, και είμαστε έτοιμοι να διαμορφώσουμε και το δικό σας χώρο.

Για γάμο όπως εσείς τον ονειρευτήκατε, στο χώρο που εσείς επιλέξατε, μία είναι η επιλογή!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ S.Y. STAGE LTD ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ