ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ήθελαν το γάμο τους να το θυμούνται όλοι. Και τελικά, ο Δημήτρης και η Ηλέκτρα πέτυχαν το στόχο τους. Το διήμερο πάρτι που έστησαν στα τέλη του Σεπτέμβρη θα μείνει ανεξίτηλο στο μυαλό των καλεσμένων τους για χρόνια.

Τι ήταν αυτό που έκανε τόσο ιδιαίτερο το γάμο τους; Θα μάθετε παρακάτω! Άλλωστε και οι δυο έχουν άμεση σχέση με την εικόνα, και ανέδειξαν την εμπειρία τους και μέσα από το μεγάλο πάρτι που διοργάνωσαν για το γάμο τους.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο Δημήτρης Ταλιώτης (διευθυντής παραγωγής κινηματογράφου) και η σκηνογράφος Ηλέκτρα Κυθραιώτου αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους πέρσι τον Σεπτέμβρη, μετά από ένα χρόνο δεσμού. Όπως μας εμπιστεύθηκε η Ηλέκτρα, η πρόταση γάμου έγινε μια μέρα πριν φύγουν για ένα road trip στην Ιρλανδία, στο σπίτι τους, που τώρα ανακαινίζουν και σχεδιάζουν να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους.

lace wedding dress
bridal shoes

Ο γάμος τους ορίστηκε για τις 21 Σεπτεμβρίου του 2017 και το μυστήριο τελέστηκε στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί, για ένα απλό λόγο: Η Ηλέκτρα είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής κι έτσι ήθελε η σημαντικότερη μέρα της ζωής της να συνδεθεί με τον τόπο όπου μεγάλωσε.
Απλή και με ιδιαίτερο στυλ η Ηλέκτρα, φόρεσε ένα ξεχωριστό νυφικό δια χειρός ne_ne by Marina Nicolaidou ενώ ο γνωστός makeup artist Αντρέας Ζεν, επιμελήθηκε το μακιγιάζ της. Ο Δημήτρης επέλεξε κοστούμι από τη συλλογή του Χρυσόστομου Δημητριάδη, ενώ οι βέρες τους ήταν από το Μάριο Σιάλο.

Η πρόταση γάμου έγινε μια μέρα πριν φύγουν για ένα road trip στην Ιρλανδία, στο σπίτι τους, που τώρα ανακαινίζουν και σχεδιάζουν να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε η δεξίωση, που δόθηκε στο προαύλιο της εκκλησίας, και είχε διαμορφωθεί με τόσο εντυπωσιακό τρόπο, που ανέδιδε τη χαρά και τη ζωντάνια των νεονύμφων. Σημείο αναφοράς, που έκανε και το γάμο τους τόσο ξεχωριστό ήταν το πάρτι και το δείπνο που δόθηκε δυο μέρες μετά στο Δημοτικό Κήπο της Λευκωσίας. Ως δημότες της Λευκωσίας και οι δύο, ήθελαν ένα ανοιχτό, πράσινο χώρο της πόλης όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, και τελικά πέτυχαν το στόχο τους.

Η RSVP Events κρατώντας το «μαγικό ραβδί» της έκανε για ακόμη μια φορά το θαύμα της. Το πανέμορφο σκηνικό διαμορφώθηκε προσθέτοντας μπόλικες πινελιές από χρώμα, άφθονα λουλούδια και διακοσμητικά, που πραγματικά μεταμόρφωσε το Δημοτικό κήπο σε ένα παραμυθένιο, κινηματογραφικό σκηνικό, γεμάτο ενέργεια. Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν τα κρεμαστά φωτιστικά αλλά και οι εντυπωσιακές συνθέσεις με τα πολύχρωμα λουλούδια, που πρόσθεταν στη ζωντάνια και το κέφι του ζευγαριού.

Απλά, θέλαμε ο γάμος μας να είναι ένα μεγάλο, αξέχαστο πάρτυ με πολλά χρώματα. Μας άρεσε πολύ ο φωτισμός, ειδικά στο πάρτυ, το dance floor, ο εξαιρετικός ανθοστολισμός…», μας εξομολογήθηκε η νύφη.

Από πού όμως, εμπνεύστηκαν το concept του γάμου τους; «Ιδέες βρήκαμε μέσω του επαγγέλματός μας. Εγώ είμαι σκηνογράφος και ο Δημήτρης είναι διευθυντής παραγωγής στον κινηματογράφο. Έτσι μέσα από συζητήσεις με τους RSVP Events, την Pandora Catering, το γραφίστα μας Δημήτρη Σωτηρίου και άλλων συνεργατών, καταφέραμε να έχουμε το αποτέλεσμα που εντυπωσίασε όλους τους καλεσμένους μας», μας εκμυστηρεύτηκε η Ηλέκτρα.
Tον ξεχωριστό φωτισμό επιμελήθηκε ο Χρίστος Σολέας, ενώ το κυκλικό dance floor με την εντυπωσιακή εικονογράφηση με λουλούδια δημιούργησε η εταιρεία SY Stage.

Η Ηλέκτρα και Δημήτρης έζησαν όντως, την πιο όμορφη και αλησμόνητη μέρα της ζωής τους. Μάλιστα, η Ηλέκτρα μας εξήγησε ότι «εάν κρίνουμε από το τι μας λένε οι φίλοι και οι καλεσμένοι στο γάμο μας, θα τους μείνει αξέχαστος ο σεβασμός προς το πρόσωπό τους και η προσοχή στη λεπτομέρεια από εμάς και όλους τους συνεργάτες μας. Γι’ αυτό και όλοι θα έχουν να θυμούνται ένα μεγάλο διήμερο πάρτι!».

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/11/WEDDING-DRESS-8.png

NE_NE BY MARINA NICOLAIDOU

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/11/PHOTOGRAPHERS-13.png

ANTONIS GEORGIADES

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/11/FLOWERS-10.png

RSVP EVENTS

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/11/TREATS-5.png

TO KERASTIKO TOU EVRIPIDI

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/11/DJ-8.png

DJ SOFRONIS

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/11/LIVE-MUSIC-1.png

MOOD INDIGO

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.