ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

LA PARFAITE

Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 63, 1080, Λευκωσία
+357 22661412
Σταυρού 21 Γ&Δ, Στρόβολος, 2035, Λευκωσία
+357 22720712
Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 10Γ, Λατσιά, 2220, Λευκωσία
+357 22455552
Wedding cake with yellow decorative touches, by La Parfaite Patisserie in Cyprus.
View Gallery 23 Photos
Wedding cake with yellow decorative touches, by La Parfaite Patisserie in Cyprus.

La Parfaite

Τα ζαχαροπλαστεία La Parfaite, ανοίγουν τις πόρτες τους για κοινό της Λευκωσίας και της Κύπρου το 1987, υπηρετώντας με κάθε δημιουργία του την τέχνη της άριστης, Κυπριακής ζαχαροπλαστικής εμπλουτισμένης με επιρροές από τη Μέση Ανατολή, την Ελλάδα και της Γαλλία. Η παραδοσιακή συνταγή μας για το λουκούμι γάμου, το καθιστά το ωραιότερο λουκούμι γάμου της Κύπρου.

Με πίστη στην Κυπριακή παράδοση της ζαχαροπλαστικής, οι ιδρυτές της εταιρίας προσφέρουν στον κόσμο της Κύπρου το χειροποίητο γλυκό με σιμιγδάλι, εμπλουτισμένο με γέμιση χαλεπιανού και αμυγδάλου, ντυμένο με το αχνιστό, άσπρο πέπλο ζάχαρης και ραντισμένο με ροδόνερο, για να συνοδεύει τις πιο γλυκιές γαμήλιες αναμνήσεις. Τα λουκούμια γάμου La Parfaite γίνονται ανάρπαστα, καθώς η προτίμηση του κόσμου για το πλέον παραδοσιακό Κυπριακό γλυκό, μεγαλώνει.

Τριάντα χρόνια μετά, το ζαχαροπλαστείο μας στην οδό Γρίβα Διγενή ανανεώνεται και συνεχίζει να χαρίζει απλόχερα στον κόσμο της Κύπρου τις αναμνήσεις της άριστης Κυπριακής ζαχαροπλαστικής. Το μέλλον του ζαχαροπλαστείου La Parfaite διαγράφεται λαμπρό. Το μυστικό της επιτυχίας μας βρίσκεται καλά κρυμμένο στην καρδιά του κάθε Κύπριου που διαλέγει τη γεμάτη παράδοση Κυπριακή ζαχαροπλαστική και επιμένει να μοιράζεται την εμπειρία αυτή με τους αγαπημένους του ανθρώπους.