ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Κάθε ξεχωριστός γάμος ξεκινάει καιρό πριν, ακριβώς τη στιγμή στην πραγματικότητα, που ο αγαπημένος σας θα σας προσφέρει ένα ξεχωριστό δαχτυλίδι, πρόταση και σύμβολο συνάμα για την κοινή πορεία, που θα ξεκινήσετε μαζί, επίσημα πλέον. Για χρόνια είχαμε συνηθίσει τα μονόπετρα να έχουν συγκεκριμένο ύφος και χαρακτήρα. Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει και η μόδα έχει αποκτήσει νέες τάσεις και εδώ!
Κατ’ αρχάς τα μονόπετρα μπορούν κάλλιστα πλέον να έχουν χρώμα! Πολύτιμοι και ημιπολύτιμοι λίθοι όπως το σμαράγδι, η άκουα μαρίνα, ο αμέθυστος αλλά και πολλοί άλλοι κοσμούν τα μονόπετρα της νέας εποχής. Παράλληλα το σχήμα τους δεν θα μπορούσε να παραμείνει ανέπαφο. Πλέον συναντάμε μονόπετρα σε πολύ ξεχωριστά σχήματα που κάθε άλλο παρά κλασικά μονόπετρα θυμίζουν. Ούτε βέβαια τα μέταλλα έμειναν απείραχτα. Ο χρυσός έγινε matt και ο λευκόχρυσος επίσης. Το ασήμι βάφτηκε μαύρο και ενίοτε η μία πέτρα αντικαταστάθηκε από πολλές.
Λάτρεις του κλασικού τελικά ή αναζητώντας κάτι μοντέρνο;
Όπως και να έχει δεν μπορεί παρά να λατρέψετε τις προτάσεις που συγκεντρώσαμε για εσάς και σίγουρα κάποιο από αυτά να κλέψει τις καρδιές σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.