ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Οργάνωση του γάμου θα πει να σκεφτείτε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ή τουλάχιστον να προσπαθήσετε! Πιο κάτω θα δείτε 6 μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να σας ξεφύγουν, αλλά είναι πολύ σημαντικές.

ΦΟΡΤΙΣΤΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ
Σε μια γεμάτη μέρα, όπως η μέρα του γάμου, η μπαταρία των κινητών σας θα αδειάζει με μεγάλη ευκολία. Φροντίστε ώστε να έχετε κάποιους φορτιστές στη διάθεσή σας (είτε στο χώρο που θα ντυθείτε, στο αυτοκίνητο, ακόμα και στο χώρο της δεξίωσης), ώστε να μπορέσετε άμεσα να φορτίσετε τις συσκευές σας.

ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ
Αν ο γάμος σας θα γίνει σε κάποια ιδιωτική περιουσία ή σε κάποιο ανοιχτό χώρο, φροντίστε να υπάρχει τόπος όπου θα μπορούν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους οι καλεσμένοι. Εάν δεν υπάρχει άπλετος χώρος, μπορείτε να εξετάσετε και το ενδεχόμενο να προσλάβετε κάποιον παρκαδόρο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΩΝ
Από τη στιγμή που τα προσκλητήρια αποτελούν μέρος της διακόσμησης του γάμου, τα ζευγάρια συχνά ξεχνούν να τα φωτογραφίσουν. Ζητήστε από τον φωτογράφο σας να τα απαθανατίσει.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ Wi-Fi
Αν ο γάμος σας θα περιλαμβάνει κάλυψη στα κοινωνικά δίκτυα (π.χ. Snapchat, photobooth για instagram φωτογραφίες κ.λπ) , διευθετήστε ώστε να υπάρχει διαθέσιμο Wi-Fi και ενημερώστε τους καλεσμένους σας με ένα fancy τροπο, ποιός είναι ο κωδικός (βάλτε στο χώρο μια ωραία πινακίδα με όλα τα στοιχεία κωδικός wifi και το # (hashtag) του γάμου σας (π.χ. #mariagiorgos_wed)

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ
Πάρτε μαζί σας κι ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια σε περίπτωση που θα σας ταλαιπωρήσουν τα επίσημα μετά από την πολλή ορθοστασία, τις ατέλειωτες ώρες φωτογραφίσεων, το χορό κ.λπ.

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ
Όσο καλά και να προγραμματίσετε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, κάτι θα πάει εκτός πλάνου. Μην ανησυχείτε όμως! Στο τέλος της ημέρας εκείνο που έχει σημασία είναι να απολαύσετε την κάθε στιγμή (ακόμα κι αν τα πόδια σας πονάνε)!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.