ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Μπορεί στο σχολείο να μην ήταν από τα αγαπημένα σας μαθήματα, εντούτοις η γεωμετρία και δη τα γεωμετρικά σχήματα θα σας εντυπωσιάσουν αν δείτε πως χρησιμοποιούνται πια στο χώρο της γαμήλιας διακόσμησης. Κι αυτό γιατί προσδίδουν ένα μινιμάλ, σοφιστικέ στυλ χάρις των αυστηρών, ξεκάθαρων γραμμών τους. Γιατί λοιπόν να μην τα υιοθετήσετε και για το στολισμό των χώρων του γάμου σας; Πώς; Ακολουθώντας τις πιο κάτω συμβουλές.

CENTERPIECE
Στο κέντρο των τραπεζιών ένα γεωμετρικού σχήματος δημιούργημα θα λειτουργήσει ως βάζο και δη ως centerpiece με ένα πρωτότυπο τρόπο

ΤΟΥΡΤΑ
Παίξτε με χρυσά γεωμετρικά σχήματα επάνω στη λευκή τούρτα σας.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΒΑΣΗ
Εκτός από τα γεωμετρικά στολίδια, με τα οποία θα διακοσμήσετε την τούρτα σας, γεωμετρικό σχήμα μπορεί να έχει και η βάση της για ένα πιο εξτρίμ λουκ.

ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Στήστε ένα ξύλινο τοίχο με οκτάγωνα ή τρίγωνα και διακοσμήστε τον με φωτάκια ή φαναράκια και φυσικά με τα λουλούδια τα γάμου, που να τοποθετηθούν έτσι ώστε να μοιάζουν λες και πρόκειται για αναρριχητικά.

ΚΡΕΜΑΣΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ
Κρεμάστε πάνω από τα τραπέζια της δεξίωσης γεωμετρικές λουλουδένιες διακοσμήσεις δίνοντας έτσι ένα αέρινο στυλ στη δεξίωσή σας.

ΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Κρεμάστε πάνω από το μπουφέ των γλυκών ξύλινες σφαιρικές κατασκευές. Διακοσμήστε τις με λουλούδια και πρασινάδες για ένα πιο eco αποτέλεσμα.

ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΤΕ!
Μιά αυτοσχέδια κατασκευή με κύκλους, μπορεί να λειτουργήσει ως ένα πανέμορφο φόντο στο χώρο σας, αν τη διανθίσετε και με μικρά μπουμπούκια λουλουδιών.

ΑΙΩΡΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Τα λουλούδια του γάμου μπορούν να αναδειχθούν ακόμα περισσότερο όταν συνδυαστούν με γεωμετρικές αιωρούμενες συνθέσεις. Τοποθετήστε τις, είτε πάνω από τα τραπέζια της δεξίωσης, είτε πάνω από το μπουφέ.

ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
Τραπεζομάντιλο με γεωμετρικά μοτίβα, μέχρι και σερβίτσια με σχήματα και χρώματα, δεν πρέπει να απουσιάζουν από το γαμήλιο τραπέζι.

FUNKY
Για πιο funky στυλ, κρεμάστε ένα ύφασμα με γεωμετρικά μοτίβα εκεί όπου θα δεχθείτε συγχαρητήρια, το οποίο θα λειτουργήσει σαν φόντο για άπειρες φωτογραφίες.

ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
Άλλο ένα φόντο…κουρτίνα με έντονα χρώματα στα γεωμετρικά μοτίβα του, που θα βάλει μια ξεχωριστή αλά 70s πινελιά στο σημείο που θα σταθεί το ζεύγος.

ORIGAMI
Αντί για centerpiece λουλουδιών, τοποθετήστε ένα πάνελ στο γαμήλιο τραπέζι επάνω στο οποίο θα είναι στερεωμένα χάρτινα σχήματα. Το αποτέλεσμα θα δώσει μια παιγνιδιάρικη γεωμετρική νότα στα τραπέζια σας.

ΠΟΛΥΧΡΩΜΙΑ
Ζωντανέψτε το γαμήλιο τραπέζι με φόντο στον τοίχο ένα… γεωμετρικό ουράνιο τόξο.

ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΕΣ
Χάρτινες ονειροπαγίδες σε σχήμα ρόμβου τοποθετημένες πάνω από τη γεωμετρική τούρτα του γάμου θα δώσουν μια ονειρική, μαγευτική πινελιά.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ
Μην παραλείψετε να παίξετε με τα γεωμετρικά σχήματα και στα προσκλητήρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.