ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

To industrial style έχει κατακτήσει τις καρδιές μας εδώ και πολύ καιρό! Στην αρχιτεκτονική, τη διακόσμηση ακόμα και τη ζαχαροπλαστική, η όψη, η υφή αλλά και τα χρώματα του τσιμέντου έχουν έρθει για να μείνουν!
Όπως καταλαβαίνετε η διακόσμηση των γάμων δεν μπορούσε με τίποτα να αποτελεί εξαίρεση! Σας παρουσιάζουμε λοιπόν ιδέες για να δημιουργήσετε ένα μίνιμαλ σκηνικό με αυστηρές γραμμές και μοντέρνα διάθεση με κυρίαρχο σύμμαχό σας το διακοσμητικό τσιμέντο!
Μην περιοριστείτε βέβαια μόνο σ’ αυτό καθαυτό το υλικό. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και ζητήστε τη βοήθεια των επαγγελματιών, που έχουν αναλάβει τη διοργάνωση και τη διακόσμηση του γάμου σας και δημιουργήσετε την αίσθηση ενός concrete γάμου ακόμα και στα σημεία, που το τσιμέντο οφείλει να απουσιάζει εντελώς, όπως για παράδειγμα στα προσκλητήρια, το νυφικό ή ακόμα και τη γαμήλια τούρτα!!

ΚΗΡΟΠΗΓΙΑ
Τσιμεντένια κηροπήγια σε διάφορα σχήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση των τραπεζιών. Θυμηθείτε! Το τσιμέντο και οι αποχρώσεις του μπρούντζου ταιριάζουν απόλυτα!

candleholder with concrete and dusty orange candles
candleholder with concrete with white candles

ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ & ΝΥΦΙΚΟ
Ακολουθείστε την τάση της διακόσμησης ακόμα και στα ρούχα σας. Διαφοροποιηθείτε με ένα αέρινο νυφικό σε γκρι αποχρώσεις και ένα γαμπριάτικο κουστούμι με πιο ακατέργαστη υφή υφάσματος, πάλι στους τόνους του γκρι.

groom suit in a concrete grey colour
wedding dress in concrete colour

SEATING ARRANGEMENT
Μικρές πλάκες από διακοσμητικό τσιμέντο σε διάφορες αποχρώσεις με τα ονόματα των καλεσμένων σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το seating arrangement. Αν πάλι επιθυμείτε κάτι πιο επιβλητικό, τότε τσιμεντένιοι στύλοι που θα αναγράφουν τα τραπέζια διακοσμημένοι με πρασινάδα, είναι μία εντυπωσιακή εναλλακτική.

wedding table number from concrete

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ
Τοποθετήστε τις βέρες και το μονόπετρο σας σ’ ένα μαξιλαράκι από …μπετόν, ή τραβήξτε όλα τα βλέμματα μ’ ένα μοναδικό κόσμημα από τσιμέντο και λευκόχρυσο!

wedding ring in a concrete plate
μονόπετρο με πέτρες που θυμίζουν τσιμέντο

ΤΟΥΡΤΕΣ
Η τέχνη των ζαχαροπλαστών έχει εξελιχθεί και μπορεί να εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς! Οι όψεις του τσιμέντου και των μαρμάρων φτιαγμένων από ζαχαρόπαστα και βουτυρόκρεμα, είναι σίγουρα η πιο μοντέρνα τάση της σύγχρονης ζαχαροπλαστικής.

wedding cake with concrete texture and blue cake topper
wedding cake with concrete texture

BACKROUND
Ένα επιβλητικό backround σε αυστηρά γεωμετρικά σχέδια, με επιφάνειες από μπετόν σε συνδυασμό με συνθέσεις από διάφορες πραδινάδες, αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για ένα concrete γάμο.

wedding backdrop with circle concrete and leaves

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ
Για τα προσκλητήρια επιλέξτε γκρι ανακυκλωμένο χαρτί και τυπώστε το κείμενο σε λευκά καλλιγραφικά γράμματα. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην εκτύπωση γκρίζο ματ χρώμα ή μια εικόνα από επιφάνεια μπετόν.

wedding invitation in concrete grey colour
γαμήλια πρόσκληση με χαρτί στο χρώμα του στιμέντου

ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ
Για την ανθοδέσμη σας προτιμήστε διακριτικές συνθέσεις που να παραπέμπουν σε λουλούδια του αγρού. Θυμηθείτε! Η γυψοφίλη ταιριάζει εξαιρετικά στο συγκεκριμένο concept.

wedding bouquet with concrete colour theme
wedding bouquet with concrete colour theme

ΜACAROONS
Τα αγαπημένα σε όλους μας μακαρόν βάζουν …την τσιμεντένια τους όψη και είναι έτοιμα να γλυκάνουν τους ουρανίσκους των καλεσμένων σας.

grey macarons
grey macarons

ΑΡΧΙΓΡΑΜΜΑΤΑ & TABLE NUMBER
Μία από τις πιο διαδεδομένες χρήσεις του διακοσμητικού τσιμέντου είναι τα μονογράμματα! Επιλέξτε το μέγεθος και τη γραμματοσειρά που σας ταιριάζει και φτιάξτε τα αρχικά σας, χρησιμοποιώντας τα μετά και στη διακόσμηση του σπιτιού σας!
Τοποθετήστε τους αριθμούς των τραπεζιών σε μικρές βάσεις από μπετόν.

CENTERPIECE
Μαρμάρινες ανθοστήλες σε γκρίζες αποχρώσεις ή βάζα από μπετόν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διακόσμηση των τραπεζιών των καλεσμένων σας. Συνδυάστε τες με εντυπωσιακά έντονα χρώματα και bold λουλούδια ή λιτές συνθέσεις σε παλ αποχρώσεις.

vase with concrete

ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ
Τσιμεντένιες χαμηλές ανθοστήλες ή ακόμα και τσιμεντένια τούβλα σε συνδυασμό πάντα με φυσικά λουλούδια και κεριά μπορούν να διακοσμήσουν το διάδρομο που οδηγεί στο χώρο της τελετής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.