ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Τα λουλούδια αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του ύφους και του στυλ του γάμου που θέλετε να έχετε και είναι σημαντικό να επιλέξετε τους κατάλληλους επαγγελματίες που θα σας παρουσιάσουν το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε. Εφοδιαστείτε λοιπόν με υπομονή και καλές ιδέες και ξεκινήστε την έρευνά σας για τον ανθοστολισμό του γάμου σας, από την ανθοδέσμη μέχρι και τις συνθέσεις στα κεντρικά τραπέζια της γαμήλιας δεξίωσης.

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Το βασικότερο είναι να έχετε ορίσει εξαρχής το budget, που μπορείτε να διαθέσετε για τη διακόσμηση του γάμου, την ανθοδέσμη, το στολισμό του αυτοκινήτου και της δεξίωσης. Έτσι θα είναι πιο συγκεκριμένες και οι προτάσεις που θα σας γίνουν.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ
Μια πρώτη κίνηση είναι να επισκεφτείτε ανθοπωλεία και να συζητήσετε με τους υπεύθυνους για τα χρώματα που θέλετε να επικρατούν στο γάμο σας, το στυλ και το χρώμα του νυφικού σας και να ακούσετε τις δικές τους προτάσεις και συμβουλές.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ
Ζητήστε να σας παρουσιάσουν δείγματα δουλειάς και θα διαπιστώσετε από την πρώτη κιόλας επίσκεψη αν μπορείτε να τους εμπιστευτείτε.

ΙΔΕΕΣ
Εμπιστευτείτε τον ανθοπώλη ή την εταιρία οργάνωσης που επιλέξατε. Μοιραστείτε μαζί τους τις ιδέες, τις προτάσεις και το ύφος που θέλετε να έχει ο γάμος σας, όπως επίσης και το τι δεν θέλετε και τι δεν σας αρέσει και δώστε τους την ελευθερία  να σας κάνουν τις καλύτερες δυνατές προτάσεις.

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ
Φροντίστε να είστε σαφείς με την ημερομηνία, την ώρα και το μέρος του γάμου και της δεξίωσης και ενημερώστε εγκαίρως για οποιαδήποτε αλλαγή. Διευθετήστε εγκαίρως και την οικονομική πλευρά της συνεργασίας.

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
Προτού διαλέξετε το χρώμα και το είδος του λουλουδιού, με το οποίο θα στολίσετε την εκκλησία και το χώρο της δεξίωσης, καθώς επίσης και την ανθοδέσμη σας, ρωτήστε τους επαγγελματίες ανθοπώλες αν τα λουλούδια της επιλογής σας θα είναι ανθεκτικά την εποχή που τα προορίζετε.

ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΣΟΥΝ
Δείτε τα λουλούδια του γάμου σας σαν μέρος της διακόσμησης και όχι απλά σαν μία γαμήλια κεντρική διακόσμηση των τραπεζιών στο χώρο της δεξίωσης. Κοιτάξτε τον περιβάλλοντα χώρο και επιλέξτε λουλούδια και διακόσμηση που θα τον συμπληρώνουν και θα τον αναδεικνύουν.

ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ
Χρησιμοποιήστε τα λουλούδια της διακόσμησης της εκκλησίας για να διακοσμήσετε και το χώρο της δεξίωσης.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ
Έχετε ευελιξία στις επιλογές σας. Μπορεί οι γαρδένιες να είναι το λουλούδι που πάντα φανταζόσασταν για το γάμο σας, αλλά αν τελικά γίνει καλοκαίρι θα πρέπει να είστε ευέλικτοι στις προτάσεις που θα σας κάνει ο ανθοπώλης σας. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας δικαιώσει!

ΧΡΩΜΑ
Μη φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από ένα χρώμα για τα λουλούδια του γάμου σας. Η μονοχρωμία, αν και συνήθως είναι chic, δε δίνει ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Κρατήστε ένα βασικό χρώμα στη διακόσμηση του χώρου της δεξίωσης του γάμου σας και προσθέστε πινελιές από ένα ή και δύο χρώματα και δώστε έμφαση στα λουλούδια σας.

ΑΡΩΜΑ
Αποφύγετε τα λουλούδια με το έντονο άρωμα. Αν θέλετε να διακοσμήσετε τα τραπέζια των καλεσμένων σας με λουλούδια όπως οι γαρδένιες και οι φρέζιες, χρησιμοποιήστε λίγα ώστε το άρωμα τους να είναι διακριτικό. Επίσης μη συνδυάσετε περισσότερα από ένα λουλούδια με έντονο άρωμα γιατί δε θα το εκτιμήσουν οι καλεσμένοι σας.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Τα περισσότερα λουλούδια εισάγονται από το εξωτερικό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα παραγγείλετε αρκετό καιρό νωρίτερα, ώστε να είστε σίγουροι ότι τελευταία στιγμή δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε τη διακόσμηση γιατί έχει καθυστερήσει η παραλαβή.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ
Ζητήστε από τον ανθοπώλη σας να σας πει πόσο μπορούν να διατηρηθούν φρέσκα τα λουλούδια και κάτω από ποιες συνθήκες. Δε θέλετε να φτάσετε στο χώρο της γαμήλιας δεξίωσης και τα μισά λουλούδια σας να έχουν χάσει τη φρεσκάδα τους επειδή έχει πολύ ζέστη, κρύο ή δεν έχουν αρκετό νερό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.