ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ίσως το δεύτερο καλύτερο πράγμα σ’ ένα γάμο, αμέσως μετά από την ίδια την τελετή και το πάρτι, και πριν από το ταξίδι του μέλιτος, να είναι η επόμενη μέρα! Ετοιμάστε λοιπόν ένα after wedding brunch για τους στενούς και αγαπημένους φίλους και συγγενείς και θυμηθείτε μαζί όλα όσα συνέβησαν την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας, πάνω από αχνιστές κούπες καφέ, μοσχομυριστά muffins και brioche με σολομό!

Αν και το after wedding brunch οφείλει να είναι χαλαρό και χωρίς άγχος, χρειάζεται τη δική του ξεχωριστή προετοιμασία έτσι ώστε το αποτέλεσμα να ανταμείψει τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας! Ξεκινήστε λοιπόν από τις προσκλήσεις. Τυπώστε ξεχωριστές προσκλήσεις οι οποίες αν θέλετε μπορούν να ακολουθούν το γενικότερο θέμα που είχατε επιλέξει για το γάμο ή διαλέξτε κάτι εντελώς καινούργιο και ξεχωριστό.

Πρόσκλησεις για after wedding brunch

Αφού προσκαλέσετε τους αγαπημένους σας, πρέπει να αποφασίσετε για το μενού. All time classic επιλογές για ένα brunch είναι τα pancakes με διάφορα toppings, μαρμελάδες, φρέσκα φρούτα, δημητριακά αλλά και ο βασιλιάς των brunch, τα αυγά, σε διάφορες παραλλαγές. Μπορείτε επίσης να ετοιμάσετε ένα candy table με τα αγαπημένα σε όλους donuts, διάφορα μπισκότα, cup cakes αλλά και μία τούρτα. Τα platters με τυριά και αλλαντικά είναι μία σίγουρη επιλογή.

Για τη  διακόσμηση μπορείτε να αξιοποιήσετε τις συνθέσεις από την τελετή και το δείπνο ή να παραγγείλετε μικρά  φρέσκα μπουκετάκια, που θα στολίσουν το τραπέζι σας. Από ένα brunch που σέβεται τον εαυτό του δεν μπορούν να λείπουν φυσικά και τα δροσερά και ελαφριά cocktails, που επιτάσσει η ώρα. Οι Hibiscus Mimosas όπως επίσης και το Melon Patch είναι μία εξαιρετική εναλλακτική! Φροντίστε βέβαια να υπάρχουν και φρέσκοι χυμοί και λεμονάδες για όσους δεν πίνουν αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.