ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Το 2019 είναι εδώ και οι νέες τάσεις για τις γαμήλιες τούρτες επίσης! Όπως ήδη φάνηκε από την περασμένη χρονιά η τέχνη της ζαχαροπλαστικής έχει φτάσει σε νέα επίπεδα, όπου καινούργια υλικά και εμπνευσμένοι ζαχαροπλάστες κάνουν τις γαμήλιες τούρτες να μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης, που δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο.

wedding cake with pear slice cake decoration

Ζαχαρόπαστες, βουτυρόκρεμες, φλοίδες σοκολάτες σε διάφορους χρωματισμούς, αποξηραμένα αλλά και φυσικά λουλούδια επιστρατεύονται από τους αλχημιστές της ζάχαρης και δημιουργούν εντυπωσιακά γευστικά και οπτικά αποτελέσματα!
Μία από τις τελευταίες τάσεις για το 2019 είναι οι τούρτες με ανάγλυφα σχέδια, που αναπαριστούν μάρμαρα. Πρόκειται για μικρά έργα γλυπτικής σε διάφορους χρωματισμούς αν και οι αποχρώσεις του λευκού αποτελούν την πρώτη επιλογή των ζευγαριών. Οι bold αποχρώσεις κάνουν επίσης την εμφάνισή της και για όσους δεν φοβούνται να κάνουν τη διαφορά οι γαμήλιες τούρτες σε  μαύρες matt και πετρόλ αποχρώσεις είναι μία από τις επιλογές σας. Τα γεωμετρικά σχέδια και κυρίως οι τετράγωνες τούρτες κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος.
Ρομαντικές διακοσμήσεις, που θυμίζουν πορσελάνες ασύμμετρα πολυεπίπεδες, ζωγραφισμένες στο χέρι, τα πάντα διαχρονικά φρέσκα λουλούδια και φρούτα σε εντελώς νέες προσεγγίσεις, αλλά και οι εμπριμέ εκτυπώσεις με βρώσιμα μελάνια σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε και να βρείτε την ιδανική για το δικό σας γάμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.