ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ότι είχατε στο μυαλό σας για τις γαμήλιες τούρτες, πρέπει να το ξεχάσετε! H τέχνη της ζαχαροπλαστικής έχει πλέον κατακτήσει νέους ορίζοντες και οι γαμήλιες τούρτες μοιάζουν με μικρά έργα τέχνης, που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας!

floral painted wedding cake

Ζαχαρόπαστες, βουτυρόκρεμες, φλοίδες σοκολάτας σε διάφορους χρωματισμούς, φυσικά λουλούδια και φρούτα επιστρατεύονται από τους καλλιτέχνες ζαχαροπλάστες δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα!
Μία από τις πιο σύγχρονες τάσεις είναι οι τούρτες με σχέδια, που αναπαριστούν μάρμαρα. Σε διάφορους χρωματισμούς και με νερά που εντυπωσιάζουν είναι μία από τις must τάσεις της χρονιάς. Τα φύλλα και οι αποχρώσεις του χρυσού έχουν επίσης την τιμητική τους, ενώ τούρτες που θυμίζουν πυροτεχνήματα ή σπάνια ορυκτά κλέβουν τις εντυπώσεις.
Έθνικ ή ρομαντικές διακοσμήσεις, ασύμμετρα πολυεπίπεδες, ζωγραφισμένες στο χέρι ή με 70’s διάθεση, σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε και να βρείτε την ιδανική για το δικό σας γάμο!
Τα πάντα διαχρονικά φρέσκα λουλούδια, και φυσικά φρούτα σε συνδυασμό με drippings  καραμέλας, σοκολάτας ή ότι τραβά η όρεξή σας αλλά και οι εμπριμέ εκτυπώσεις με βρώσιμα μελάνια είναι μερικές μόνο από τις εναλλακτικές σας.
Ότι και να διαλέξετε, το σίγουρο είναι ότι η τούρτα σας δεν θα περάσει απαρατήρητη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.