Αν είστε φαν των… εξερευνήσεων, θα λατρέψετε τις γεώδεις τούρτες, που είναι από τα πιό νέα γαμήλια trends. Πρόκειται για τις τούρτες που μας αποκαλύπτουν το εσωτερικό τους σαν σπασμένα πετρώματα της γης. Στην ουσία εκείνο που αποκαλύπτουν δεν είναι άλλο από διάφορα ζαχαρωτά και κρυστάλλους ζάχαρης.

Η ΑΦΗΡΗΜΕΝΗ
Τρίπατη γεώδης τούρτα που μοιάζει με αφηρημένο έργο ζωγραφικής, με αποχρώσεις από την παλέτα του μπλε, σε συνδυασμό με το λευκό και πινελιές χρυσού.

Η ΚΟΜΨΗ
Μια πιο κομψή και απλή εκδοχή της γεώδους τούρτας, διακοσμημένη με λεπτομέρειες δαντέλας και κρυστάλλων.

Η VINTAGE
Σαν μουσειακό αντικείμενο του 16ου αιώνα με χρωματική της παλέτα το χρυσό, το ασημένιο, το λευκό και το vintage ροζ.

Η ΝΤΕΛΙΚΑΤΗ
Ταιριάζει στις πιο ρομαντικές νυφούλες, που θέλουν μια πιο ντελικάτη εκδοχή της εν λόγω τούρτας. Με χρωματική παλέτα το ροζ, το χρυσό και το λευκό!

Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ
Με τη χρωματική παλέτα του μπλε να πρωταγωνιστεί σ’ όλο της το μεγαλείο και με πινελιές από ασημί και χρυσό σε λευκό φόντο, το αποτέλεσμα θα είναι τόσο υπερβολικό όσο το επιθυμείτε.

Η ΜΙΝΙΜΑΛ
Λευκή, τεσσάρων επιπέδων γαμήλια τούρτα, με «πετρώματα» σε αποχρώσεις του γκρίζου.

ΣΑΝ ΚΟΣΜΗΜΑ
Κρυστάλλοι ζάχαρης σε τυρκουάζ δημουργούν αυτή τη σύνθεση επάνω στην τούρτα, που μοιάζει με πολύτιμο πετράδι κοσμήματος.

ΤΟ ΜΑΤΙ!
Γεώδης τούρτα με σχέδιο απειλητικού ματιού για να δώσει ένα αέρα μυστηρίου στο γάμος σας, με κρυστάλλους ζάχαρης σε χρυσό, λευκό, γαλάζιο και μπλε.

ΣΑΝ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ
Σαν έργο τέχνης με χρωματική παλέτα το γκρι στα δύο επίπεδα και λευκό στη βάση, ενώ για τους κρυστάλλους ζάχαρης πρωταγωνιστούν αποχρώσεις του ροζ, του κόκκινου και του μαύρου.

ΓΚΛΑΜΟΥΡ
Αμέθυστος, χρυσές πινελιές και… μάρμαρο, γίνονται πρωταγωνιστές σ’ αυτό το δίπατο, τετράγωνο κέικ που απευθύνεται σε γάμους με γκλάμουρ διάθεση.

Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ
Γεώδης τούρτα με γεωμετρική διάθεση, όσον αφορά το σχήμα και αφηρημένη όσον αφορά τα σχέδιά της.

ΣΕ V
Μικρή και απλή γεώδης τούρτα με…σπάσιμο σε σχήμα V, πράσινο εσωτερικό και λεπτομέρειες σε χρυσό και μαύρο.

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Σαν βασιλικό στέμμα με χρωματική παλέτα το μπλε, το ασημί, το χρυσό και το λευκό.

Η ΜΠΟΕΜ
Δίπατη τούρτα με χρωματική παλέτα το μοβ της λεβάντας, για πιο μποέμ γάμους.

No Comments Yet

Comments are closed