ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Με όραμά τους να ενώσουν τις ζωές τους σ’ ένα πάρτι δίπλα στο κύμα, η Στέφανη Αψερού και ο Άριστος Αριστοδήμου, δημιούργησαν το πιο ονειρικό, τροπικό σκηνικό.

tropical wedding invitation

Το μυστήριο του γάμου τελέστηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2017 στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη στην Αρχιεπισκοπή και μετά ακολούθησε η δεξίωση για τους καλεσμένους τους στο προαύλιο. Το royal blue κουστούμι του γαμπρού ήταν του Hugo Boss, ενώ το νυφικό της Στέφανη, δημιουργία της Έφης Παπαϊωάννου, ήταν σε στενή γραμμή με λοξή μεταξωτή σιφόν φούστα. Το μακιγιάζ της το επιμελήθηκε η γνωστή make-up artist Ilona Garamvolgyi από το Make Up Store.

Χαρακτηριστικά για τις συνθέσεις λουλουδιών χρησιμοποιήθηκαν πουλιά του παράδεισου, leucospermum, alstromeria, veronica, hypericum, solidago, και άλλα εποχιακά λουλούδια σε έντονη παλέτα χρωμάτων, αλλά και εξωτικές πρασινάδες.

bridal bouquet with berries
Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι η RSVP Events επιμελήθηκε εξολοκλήρου τη διακόσμηση του γάμου της Στέφανη και του Άριστου. Στην πλινθόκτιστη εκκλησία και στον χώρο της δεξίωσης με τις παραδοσιακές καμάρες είχαν λιτή διακόσμηση με έντονους ωστόσο χρωματισμούς λουλουδιών και χαμηλά μεταλλικά lanterns με κεριά. Στόχος τους ήταν να αναδείξουν τον όμορφο αυτό χώρο δημιουργώντας μια ευχάριστη και γλυκιά ατμόσφαιρα. Εξάλλου, ο Χρίστος Σολέας τοποθέτησε διακοσμητικό φωτισμό δημιουργώντας ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα και αναδεικνύοντας συγκεκριμένα τμήματα της εκκλησίας και του χώρου της δεξίωσης. Επίσης, ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν το στήσιμο του cocktail με ξύλινα τραπέζια και τάβλες από την Pandora Catering με την φροντίδα του Γιάννη Μαλλούρη.

Πέντε μέρες αργότερα, και συγκεκριμένα στις 15 Σεπτεμβρίου, δόθηκε το γαμήλιο δείπνο/πάρτι αποκλειστικά για τους φίλους τους και τους στενούς συγγενείς του ζευγαριού, στο Galu Seaside στη Λάρνακα. Κατά τη διάρκεια του δείπνου η Στέφανη επέλεξε ένα αέρινο φόρεμα σε αρχαιοελληνικό στυλ της σχεδιάστριας Μαρίνας Σοφοκλέους.

Όπως μας ανέφερε η νύφη, «το Galu Seaside είναι ένας χώρος που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κυκλαδίτικο νησί, συνδυάζοντας το υγρό θαλάσσιο στοιχείο, την χρυσή αμμουδιά, το λευκό του εξωτερικού χώρου και το γαλάζιο του ουρανού. Ο διευθυντής του χώρου, ο Φάνος Φάνου, είναι ένας άψογος επαγγελματίας αφιερωμένος ψυχή τε και σώματι σε αυτό που κάνει. Με τυφλή εμπιστοσύνη ακολουθήσαμε τις συμβουλές του στην επιλογή του μενού και όχι μόνο, και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό, τόσο για εμάς όσο και για τους προσκεκλημένους μας. Οι άνθρωποι είναι αυτοί που στην τελική δίνουν ψυχή σε ένα χώρο».

γαμήλια διακόσμηση με τροπικό χαρακτήρα και ανανάδες στα τραπέζια
Τη διακόσμηση του γάμου επιμελήθηκαν η Ταμάρα Σαάτι και ο Νικόλας Κυριάκου, της RSVP Events. Θέλοντας να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα τόλμησαν να δημιουργήσουν μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα (έμπνευση του γαμπρού) σε τροπικό στυλ με έντονους χρωματισμούς λουλουδιών και με εξωτικά φρούτα. Και γι’ αυτή την επιλογή τους, το ζευγάρι μας εξήγησε πως «η Ταμάρα Σαάτι και ο Νικόλας Κυριάκου, είναι δύο άνθρωποι ιδιαίτερα ταλαντούχοι με καινοτόμες ιδέες και απίστευτες ικανότητες, που μας καθοδήγησαν και μας βοήθησαν τόσο στην επιλογή του theme του γάμου όσο και σε άλλες λεπτομέρειες της ξεχωριστής αυτής μέρας».
Χαρακτηριστικά για τις συνθέσεις λουλουδιών χρησιμοποιήθηκαν πουλιά του παράδεισου, leucospermum, alstromeria, veronica, hypericum, solidago, και άλλα εποχιακά λουλούδια σε έντονη παλέτα χρωμάτων, αλλά και εξωτικές πρασινάδες. Τα τραπέζια στο δείπνο είχαν τραπεζομάντηλο σε χρώμα mint, διάφανα υψηλά γυάλινα βάζα με πουλιά του παραδείσου, ανανάδες που αξιοποιήθηκαν ως βάζα με πολύχρωμα λουλούδια, αλλά και διάφορα εξωτικά φρούτα, όπως καρύδες και dragon fruit. To τροπικό στυλ δεν κυριάρχησε μόνο στα τραπέζια αλλά ήταν διάχυτο σε κάθε γωνιά…

Το μπαρ διακοσμήθηκε με εξωτικά φύλλα και τροπικά φρούτα. Κοντά στην πίστα δημιουργήθηκε μία ιδιαίτερη γωνιά, όπου μπροστά από ψηλά φυτά τοποθετήθηκε peacock μπαμπού καρέκλα, βεντάλιες με φύλλα εξωτικής μονστέρας, hawaiian necklaces και άλλα αντικείμενα, τα οποία οι προσκεκλημένοι μπορούσαν να αξιοποιήσουν και να φωτογραφηθούν. Η διακόσμηση του γαμήλιου πάρτι τονίστηκε ακόμη περισσότερο με τη διακόσμηση του «ουρανού» του χώρου με σειρές από bistro φώτα επενδυμένα με δύο είδη εξωτικών φύλλων. Το τροπικό στυλ που επέλεξαν για το γάμο τους ήταν σίγουρα κάτι το διαφορετικό και ιδιαίτερα τολμηρό, που δημιούργησε ωστόσο ευχάριστη ατμόσφαιρα στο δείπνο και θετική διάθεση.

Τέλος, το πιο ενδιαφέρον είναι πως το ζευγάρι επέλεξε αντί για μπομπονιέρες να στηρίξουν το σύνδεσμο ΠΑΝΣΟΦ που έχει ως όραμά του να δημιουργήσει μία μικρή κοινότητα, ένα κέντρο παροχής υποστηρικτικών υπηρεσιών, για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και τους οικείους τους.

ADDITIONAL VENDOR CREDITS

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/11/PHOTOGRAPHERS-7.png

THEO GEORGIADES

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/11/WEDDING-DRESS-5.png

ΕΦΙ- EFI PAPAIOANNOU

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/11/SUIT-8.png

HUGO BOSS

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/11/VENUES-1.png

GALU SEASIDE

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/11/FLOWERS-6.png

RSVP EVENTS

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/11/TREATS-2.png

EL-DE CONFECTIONERY

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/11/JEWELLERY-1.png

MICHELLE MASSOURA FINE JEWELLERY , EQUINOX

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/11/MAKE-UP-5.png

ILONA GARAMVOLGYI

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2020/11/FORMAL-GOWNS.png

MARINA SOPHOKLEOUS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.