ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ

ΛΕΥΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Ο γάμος της Κρίστης Αγαπίου και του Πανίκου Λειβαδιώτη δε θα μπορούσε να είναι πιο ρομαντικός! Ένας πανέμορφος, καλοκαιρινός γάμος με κυρίαρχα χρώματα το λευκό, και το γαλάζιο της θάλασσας, ήταν ότι ωραιότερο μπορούσε να ονειρευτεί η Κρίστη για τη σημαντικότερη στιγμή της ζωής της.
Έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης, είπε το µεγάλο «ναι» στην πρόταση που της έκανε ο σύντροφός της, Πανίκος. Θυμάται ήταν Κυριακή και ξύπνησαν γύρω στις 05.30 για να πάνε στην παραλία, να δουν την ανατολή, και δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε..! Καθώς περπατούσαν, εκείνος έσκυψε και πήρε ένα κοχύλι από την άµµο. «Το άνοιξε και µέσα ήταν το δαχτυλίδι! Μέχρι να καταλάβω τι γινόταν, γονάτισε και µου έκανε την πρόταση. Έκλαιγα, δεν µιλούσα, ήταν µεγάλη έκπληξη!», μοιράστηκε η νύφη μαζί μας. Έτσι μετά από λίγους μήνες, η αληθινή ιστορία αγάπης του ζευγαριού ολοκληρώθηκε στα σκαλιά της εκκλησίας, αφού στις 9 Σεπτεμβρίου του 2017 παντρεύτηκαν σ’ ένα ονειρικό σκηνικό.
Η Κρίστη, έφθασε στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στη Δεκέλεια μαζί με τον πατέρα της μέσα σε ψαρόβαρκα και τον Πανίκο τον συνόδευαν λαούτα και βιολιά. Στο εντυπωσιακά στολισμένο από το Flowers & Designs by Ρόης Ηροδότου εκκλησάκι δίπλα στη θάλασσα, οι καλεσμένοι υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα το νεαρό ζευγάρι για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Εκείνος φορούσε ένα μπλε κοστούμι της No Name, ενώ εκείνη μια υπέροχη δημιουργία κεντημένη στο χέρι της σχεδιάστριας Στάλως Θεοδώρου-Complice, με την οποία είχε συνεργαστεί πάμπολλες φορές στο παρελθόν σαν μοντέλο. Το νυφικό χτένισμα επιμελήθηκε ο Χρήστος Αρτεμίου και το μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους το Makeup Studio by Alexandra Nicolaidou.
Εντύπωση έκαναν τα custom made καπέλα με το αρχίγραμμα του ζευγαριού που πήραν οι καλεσμένοι έξω από την εκκλησία. Μετά το γάμο ακολούθησε κοκτέιλ πάρτι στο beach bar και πλούσιο δείπνο σ’ ένα μαγευτικό σκηνικό στους κήπους του Sentido Sandy Beach Hotel, στη Λάρνακα, με τη σκηνή πάνω στην αμμουδιά με φόντο τη θάλασσα, επιμέλεια της εταιρίας S.Y. Stage. Η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες και οι καλεσμένοι σίγουρα θα θυμούνται τον αστείο χορό που παρουσίασε το ευτυχισμένο ζευγάρι με τον πατέρα της νύφης, και αφού προηγουμένως είχαν παρακολουθήσει όλοι μαζί μαθήματα χορού ειδικά γι’ αυτήν τη μικρή παράσταση!!
Contact our department