ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
View Gallery 30 Photos

Andreas K. Georgiou – Editorial Wedding Photographer

Ο Andreas εξυπηρετεί ζευγάρια από περισσότερες από 20 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΑΕ. Ως αμετανόητος ρομαντικός, ο Ανδρέας φωτογραφίζει τόσο με το ψηφιακό όσο και με το αναλογικό μέσο (film), και το στυλ του στηρίζεται στην ισχυρή συναισθηματική αφήγηση και τη φυσική απλότητα των φωτογραφιών.

Το έργο της ζωής του Ανδρέα είναι αφιερωμένο στην αναζήτηση της μαγείας και της ομορφιάς σε κάθε σαγηνευτικό μέρος στον κόσμο. Φωτογραφίζει στην Κύπρο, τις ΗΠΑ, την Τοσκάνη, Γαλλική Ριβιέρα, Προβηγκία, Απούλια, Αμάλφι, Ρώμη, Αθήνα, Πράγα, Βιέννη, Μύκονο, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Τουρκία και τα ελληνικά νησιά, μεταξύ άλλων.

Εκτός από όμορφους γάμους, φωτογραφίζει editorials για πολλά brands. Είναι επίσης αφοσιωμένος στην καθοδήγηση και τη διδασκαλία άλλων φωτογράφων και είναι  ομιλητής σε workshops για fine-art photographers σε όλο τον κόσμο.

Ο Ανδρέας ζει στην Κύπρο. Στον ελεύθερο χρόνο του, παίζει πιάνο τζαζ, ιππεύει το άλογό του, διαβάζει βιβλία και περνά ποιοτικό χρόνο με τη σύζυγό του και τα δύο του παιδιά!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ANREAS K. GEORGIOU ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ