ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

DESIRE PHOTO STUDIO

Γιάννου Κρανιδιώτη 73Γ Λατσιά , 2231, Λευκωσία
+357 22484290
Γρηγόρη Αυξεντίου 1Γ, Κοκκινοτριμιθιά, 2660, Λευκωσία
+357 22834667, +357 99646416
View Gallery 30 Photos

Desire Photo Studio

Η φωτογραφία είναι για εμάς πάθος και ταυτόχρονα επάγγελμα, είναι ένας τρόπος ζωής. Το φίλτρο μέσα από το οποίο ερχόμαστε σε επαφή με τον κόσμο και ο κόσμος μαζί μας!
Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και αγάπη, και εξελίχθηκε πολύ γρήγορα σε μια ομάδα επαγγελματιών φωτογράφων. Ειδικευόμαστε στις φωτογραφίσεις γάμου, βάπτισης, εγκυμοσύνης και στη φωτογράφιση παιδιών.
Η συνεχής αναζήτηση, η διαρκής ενημέρωση και η παρακολούθηση των νέων τάσεων της φωτογραφικής τέχνης είναι βασικό κομμάτι της δουλειάς μας.
Επειδή η εικόνα δεν έχει αξία παρά μόνο αν καταφέρει να εκφράσει συναισθήματα, η πρόκληση πάντα για εμάς είναι να απαθανατίσουμε τη λεπτομέρεια εκείνων των στιγμών που θα διατηρήσουν αναλλοίωτη στη μνήμη σας την ιδιαιτερότητα των συναισθημάτων σας από εκείνη την ημέρα.
Η προσέγγιση μας είναι διακριτική, αυθόρμητη και σύγχρονη. Αποφεύγουμε να παρεμβαίνουμε στη ροή των γεγονότων γιατί θέλουμε να απαθανατίσουμε αυθόρμητες στιγμές και ειλικρινείς εκφράσεις!
Με την πιο γνήσια τεχνική, με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, με δύναμη ψυχής και με περίσσευμα αγάπης, η φωτογράφιση μπορεί να γίνει μία μοναδική εμπειρία.
Η μακροχρόνια εμπειρία μας, το έμφυτο ταλέντο μας και η αγάπη μας για την φωτογραφία σας διασφαλίζουν την ποιότητα και την διαχρονικότητα του αποτελέσματος.
Αυτή είναι η “Desire Photo Studio”…
Θα χαρούμε πραγματικά να σας γνωρίσουμε! Προγραμματίστε ένα ραντεβού και δείτε από κοντά δείγματα της δουλείας μας τόσο σε φωτογραφίες όσο και σε βίντεο, καθώς και  μοντέρνα ψηφιακά album και επιλέξτε το πακέτο προσφοράς που καλύπτει τις ανάγκες σας.