ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

MY SUNSHINE PHOTOGRAPHY

Λεωφόρος Καρύων 1, 5510, Αυγόρου, Αμμόχωστος
+357 23922350, +357 99922367
A couple in a white square statue by the sea, during a wedding photoshoot by My Sunshine Photography.
View Gallery 30 Photos
A couple in a white square statue by the sea, during a wedding photoshoot by My Sunshine Photography.

My Sunshine Photography

Το στούντιο φωτογραφίας My Sunshine Photography, λειτουργεί από το 1989 στην Κύπρο, στην επαρχία Αμμοχώστου. Από τότε μέχρι και σήμερα, εδώ και τρεις δεκαετίες, απολαμβάνουμε τις προσωπικές στιγμές μαζί σας, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα (your sunshine) και τις σημαντικότερες εκδηλώσεις της ζωής σας, αποθανατίζοντας τη ζωντάνια, το συναίσθημα και τις φιγούρες της κάθε πολύτιμης στιγμής.

Η ανανεωμένη ονομασία “My Sunshine”, δίνει ιδιαίτερη σημασία στη δική σας ηλιαχτίδα, λιακάδα ή φως που ίσως αυτός να είναι ο άντρας ή η γυναίκα της ζωής σας, το παιδί σας ή οποιοσδήποτε άνθρωπος, με τον οποίο θα εμπιστευτείτε την απεικόνιση και απαθανάτιση των στιγμών σας σε εμάς.

Οι υπηρεσίες του My Sunshine Photography δεν εστιάζουν μόνο στην άψογη τεχνική υποστήριξη του πελάτη αλλά στην οργάνωση και στην ιδιαίτερη σημασία που χρειάζεται το κάθε άτομο που ζει μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής του.

Φιλοσοφία μας είναι ότι πέρα από το στρες της διοργάνωσης, οι φιγούρες των πρωταγωνιστών στις φωτογραφίσεις σε γάμο ή βάφτιση πρέπει να είναι κατακλυσμένες με συναισθήματα ώστε να απολαύσουν εκείνη την μέρα όσο πιο πολύ γίνεται. Η διάθεση και η συμπεριφορά στο επάγγελμα μας είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία, γι΄αυτό μέλημα μας σε κάθε φωτογραφική εξόρμηση είναι να δημιουργούμε ένα ευχάριστο κλίμα για κάθε περίσταση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ MY SUNSHINE PHOTOGRAPHY ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ