ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

KIA KAHA

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 309, Λακατάμια, Λευκωσία
+357 22384425
View Gallery 14 Photos

Kia Kaha

Το κατάστημα Kia Kaha σάς προσφέρει τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε σε κάθε σημαντική σας στιγμή, παρέχοντας προσιτές τιμές και εξαιρετικά σε ποιότητα γαμπριάτικα κοστούμια, ανδρικά ρούχα και κλασικά κοστούμια σε μεγάλα μεγέθη.
Με την άρτια εξυπηρέτηση και την εμπειρία που έχουμε, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο δυνατό σύνολο, το οποίο θα απογειώσει πραγματικά την εικόνα σας.
Διατίθεται μια μεγάλη ποικιλία από ιταλικές και ελληνικές μάρκες, που ξεχωρίζουν με τα ποιοτικά υφάσματα και την προσεγμένη ραφή τους, για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε το κοστούμι των ονείρων σας, όπως ακριβώς το φαντάζεστε, για τη σημαντική μέρα του γάμου σας.
Στο κατάστημά μας επίσης θα βρείτε μανικετόκουμπα, κλιπ γραβάτας όπως επίσης ποικιλία από γραβάτες και παπιγιόν που θα αναβαθμίσουν και θα δώσουν άλλο αέρα στο γαμπριάτικο σας ντύσιμο. Σε όλα τα γαμπριάτικα σετ της συλλογής μας, μπορούν να αφαιρεθούν τα αξεσουάρ και να μετατραπούν σε ένα υπέροχο business casual κοστούμι για το γραφείο.

Διάλεξε το δικό σου μοναδικό outfit και κάνε τη διαφορά!!