ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Αναζήτηση
Generic filters

SEMELI HOTEL

Πετράκη Γιάλλουρου 10, 1077, Λευκωσία
+357 22452121
Decorated wedding reception tables in pink, at Semeli Hotel in Nicosia.
View Gallery 23 Photos

Semeli Hotel

Σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας και με πολύχρονη πείρα στη διοργάνωση εκδηλώσεων, το Semeli Hotel διαθέτει τους κατάλληλους χώρους ώστε να  οργανώσετε τη δεξίωση του γάμου σας όπως εσείς την έχετε ονειρευτεί.

Συζητήστε με την έμπειρη ομάδα μας, καταλήξτε στο στυλ στο οποίο θέλετε να κινηθείτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα στους ειδικούς. Οι εσωτερικοί χώροι εκδηλώσεων του ξενοδοχείου μας μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων και τις δικές σας ανάγκες με έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια. Υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας με ένα ποτό στη ρομαντική ατμόσφαιρα του μπαρ Dionysos και απολαύστε τους εξωτερικούς χώρους και βεράντες του ξενοδοχείου όπου η ρομαντική ατμόσφαιρα θα κάνει τη βραδιά ακόμα πιο μαγική.

Όπως σε κάθε εκδήλωση, ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας μιας δεξίωσης γάμου συνδέεται με τη γαστρονομία. Όλα αυτά τα υπέροχα συναισθήματα, τα χρώματα και τα αρώματα της ημέρας, συμπληρώνονται από την απόλαυση ενός εξαιρετικού δείπνου. Οι υπηρεσίες catering του Semeli Hotel εξασφαλίζουν για εσάς το τρίπτυχο της επιτυχίας του μενού που θα επιλέξετε: την παρουσίαση, τη γεύση και την επαγγελματική εξυπηρέτηση των προσκεκλημένων με μοναδικές επιλογές, προσαρμοσμένες στο γούστο κάθε ζευγαριού.

Μετά τη δεξίωση, επιλέξτε μία από τις πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου για να κλείσετε την υπέροχη αυτή εμπειρία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η διαμονή προσφέρεται χωρίς χρέωση, όπως και το πρωινό της επόμενης μέρας, το οποίο σερβίρεται στο δωμάτιο. Τυχόν ανάγκη για early check-in ή/και late check-out, συμπεριλαμβάνονται —επίσης—  στις δωρεάν υπηρεσίες για τους νεόνυμφους.

Εμπιστευτείτε το Semeli Hotel για τη δεξίωση του γάμου σας και ζήστε μια εμπειρία, της οποίας η ανάμνηση θα μείνει αναλλοίωτη στο χρόνο, τόσο για εσάς όσο και για τους καλεσμένους σας.