ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

SEMELI HOTEL

Πετράκη Γιάλλουρου 10, 1077, Λευκωσία
+357 22452121
View Gallery 30 Photos

Semeli Hotel

Σε μία ιδανική τοποθεσία, στο κέντρο της Λευκωσίας, το πολυτελές ξενοδοχείο SEMELI HOTEL, διακοσμημένο με εκλεπτυσμένο γούστο και υψηλή αισθητική, είναι έτοιμο να υποδεχθεί εσάς και τους καλεσμένους σας την ημέρα του γάμου σας, προσφέροντας άνεση και άριστη εξυπηρέτηση σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον με στυλ και χαρακτήρα.

Το ξενοδοχείο SEMELI  HOTEL αποτελεί μία ιδιαίτερα ελκυστική επιλογή για τη διοργάνωση της γαμήλιας δεξίωσης, καθώς διαθέτει το ατμοσφαιρικό Dionysos Bar, την υπέροχη βεράντα του αλλά και τέσσερις αίθουσες εκδηλώσεων, πλήρως εξοπλισμένες, ευέλικτες και προσαρμόσιμες στις ανάγκες σας.  Το SEMELI HOTEL μπορεί να φιλοξενήσει στους χώρους του από 10 μέχρι και 350 άτομα ταυτόχρονα, ενώ το έμπειρο προσωπικό του αναλαμβάνει να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα για μικρές αλλά και μεγάλες εκδηλώσεις.

Η δεξίωση του γάμου, μία σημαντική στιγμή που θα θυμάστε για πάντα, απαιτεί καλή οργάνωση, καλαισθησία, επαγγελματισμό, γνώσεις και εμπειρία. Το καταρτισμένο προσωπικό του SEMELI HOTEL αναλαμβάνει τη «δημιουργία» των καλύτερων αναμνήσεων και εντυπώσεων για αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα και βρίσκεται στη διάθεσή σας για να συζητήσετε τις λεπτομέρειες της δεξίωσης, να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και να τις δείτε  να πραγματοποιούνται στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου.

Για το γαμήλιο σας δείπνο, το SEMELI HOTEL αναλαμβάνει να ικανοποιήσει γευστικά και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, καθώς δίνει ιδιαίτερη έμφαση και στο γαστρονομικό κομμάτι. Η δημιουργική και έμπειρη ομάδα του ξενοδοχείου θα σας βοηθήσει να φτιάξετε το μενού της επιλογής σας, και να αποτυπώσετε το δικό σας στυλ και γούστο στην ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Την ημέρα της δεξίωσης, απαλλαγμένοι από το άγχος θα απολαύσετε τη σημαντική αυτή στιγμή της ζωής σας, καθώς για τα υπόλοιπα θα φροντίσει το έμπειρο προσωπικό. Η υψηλών προδιαγραφών φιλοξενία του SEMELI HOTEL συνεχίζεται και μετά το τέλος της εκδήλωσης, καθώς το ξενοδοχείο σας κάνει δώρο  μία από τις πολυτελείς του σουίτες για την πρώτη νύχτα του γάμου, πρωϊνό στο δωμάτιο με υπηρεσία room service, καθώς και τις υπηρεσίες early check-in και late check-out.

Το SEMELI HOTEL και η ομάδα του υπόσχονται να σας προσφέρουν την πιο ζεστή φιλοξενία τους, τις γνώσεις και την εμπειρία τους για την πιο επιτυχημένη και αξέχαστη γαμήλια δεξίωση.