ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

VERESCY ΒΕΡΕΣ ΓΑΜΟΥ

Πεντάγειας 5, Συνοικισμός Κολοσσίου, 4636, Λεμεσός
+357 25812784
+357 99620053
Diamond curved engagement ring, showcased by Verescy Wedding Rings.
View Gallery 14 Photos
Diamond curved engagement ring, showcased by Verescy Wedding Rings.

Βέρες Γάμου Verescy

Οι βέρες είναι σύμβολο προσφοράς του ενός προς τον άλλο. Η τοποθέτηση τους στο δάκτυλο των νεόνυμφων καταδεικνύει ότι στο εξής οι σύζυγοι δεν εξουσιάζουν τους εαυτούς τους, αλλά ο ένας αναθέτει την εξουσία στον άλλο, αγαπούν και αγαπιούνται.

Η πολύχρονη πείρα μας στο χώρο της Χρυσοχοΐας – Αργυροχοΐας, η εξειδίκευση στον τομέα των χειροποίητων βερών, το τέλειο φινίρισμα, οι προσιτές τιμές και η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας είναι σε θέση να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά γούστα. Μέσα από τη μεγάλη μας συλλογή θα βρείτε την τέλεια βέρα 9ct, 14ct, 18ct με διαμάντια ή ζιρκόνια. Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε τροποποίηση ή και ακόμα να προτείνετε τη δική σας βέρα το δικό σας σχέδιο.

Για να κάνετε τη δική σας παραγγελία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας επισκεφθείτε στο σύγχρονο εργαστήριο μας, όπου θα βρείτε ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων και θα επιλέξουμε μαζί αυτό που σας ταιριάζει. Έτσι, θα έχουμε την ικανοποίηση να σας εξυπηρετήσουμε σε προσωπικό επίπεδο και να μείνουμε όλοι ευχαριστημένοι. Είμαστε βέβαιοι ότι οι τιμές μας θα σας εντυπωσιάσουν, αφού για τον καθορισμό της τιμής των προϊόντων μας δε μεσολαβεί κανείς ανάμεσα σε εμάς και εσάς.