ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

COLUMBIA VENUE CENTRE

Αγίου Ανδρέου 223, 3036 Λεμεσός
+357 25278000
View Gallery 15 Photos

Columbia Plaza Venue Centre

Το Columbia Plaza Venue Centre στη Λεμεσό καλεί εσάς, καθώς και τους φίλους και συγγενείς σας, να απολαύσετε τις σημαντικότερες δεξιώσεις της ζωής σας, με μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων υπηρεσιών, υπέροχη θέα, άψογη εξυπηρέτηση και άριστο catering. Οι υπηρεσίες που προσφέρει ο γνωστός και υπερσύγχρονος αυτός πολυχώρος, προσαρμόζονται πλήρως στις δικές σας ανάγκες και στα δικά σας γούστα, δημιουργώντας ένα τέλειο περιβάλλον και διασφαλίζοντας μια απολύτως φυσική και διασκεδαστική ροή της εκδήλωσης των ονείρων σας, χωρίς προβλήματα και ταλαιπωρίες.
Κύριος στόχος της ομάδας του Columbia Plaza Venue Centre είναι να εισακούσει και να κατανοήσει το δικό σας όραμα… και να το κάνει μια απίθανη πραγματικότητα, απαλλάσσοντάς σας πλήρως από το άγχος της διοργάνωσης. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μόνο αυτό που έχει πραγματική σημασία καθ’ όλη τη διάρκεια της μεγάλης σας γιορτής: να απολαμβάνετε την παρέα των φιλοξενούμενών σας και να περνάτε υπέροχα, μαζί τους.
Ο ειδικά διαμορφωμένος πολυχώρος, έχει την ικανότητα να φιλοξενήσει μέχρι και 340 καλεσμένους και να στολιστεί με βάση τη δική σας χρωματική παλέτα ή να διανθιστεί με λεπτομέρειες που συνάδουν με τη δική σας θεματική πρόταση. Με εξαιρετική τεχνολογία ήχου για ζωντανή μουσική ή και DJ, ευέλικτο φωτισμό και μενού που τελειοποιείται μέσα από την άψογη συνεργασία μεταξύ εσάς και των φημισμένων σεφ του Ομίλου Columbia Restaurants, θα μείνετε ήσυχοι ξέροντας πως προσφέρετε μια καταπληκτική εμπειρία σε κάθε σας καλεσμένο, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε σχεδόν τίποτα απολύτως.
Απλά κλείστε ραντεβού με την ομάδα του Columbia Plaza Venue Centre και αφήστε όλο το τρέξιμο σε ανθρώπους που αφοσιώνονται καθημερινά στο να δημιουργούν χαμόγελα και να υπηρετούν κάθε σας ανάγκη, στις πιο όμορφές σας στιγμές. Ακόμη και αν δεν έχετε ολοκληρωμένο σχέδιο ή δεν είστε ακόμη σίγουροι τι χρειάζεστε, τι σας ταιριάζει ως ζευγάρι ή οικογένεια ή πώς μπορείτε να προσφέρετε το αληθινά αξέχαστο στους καλεσμένους σας, η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να «κεντήσετε» μαζί μια λαμπρή εκδήλωση που σας εκφράζει απόλυτα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ COLUMBIA PLAZA VENUE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ