ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

MY STANDARD DOSE – By Stalo Nikolaidou

Τάσσου Παπαδοπούλου, 8025, Κτίριο Βασιλικό, 1ος όροφος, Πάφος
+357 99811909
View Gallery 17 Photos

My Standard Dose- By Stalo Nikolaidou

Η Στάλω είναι μια από τις κορυφαίες Makeup Artist στην Κύπρο. Διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και εργάζεται σε γυρίσματα μόδας και βίντεο παράλληλα με τους ιδιώτες πελάτες της. Είναι ένας χαμαιλέοντας όσον αφορά τα μακιγιάζ, καθώς εγγράφεται κάθε χρόνο σε διεθνή σεμινάρια για να τελειοποιήσει την τέχνη και την τεχνική της.
Η Στάλω είναι αφοσιωμένη στο να προσφέρει στις μέλλουσες νύφες της μια μοναδική και εξαιρετική εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα χρησιμοποιήσει τις γνώσεις και την εμπειρία της για να κάνει πραγματικότητα το look που ονειρεύονται αλλά και για να παραμείνει τέλειο όλη την ημέρα. Καταλαβαίνει ότι το θέμα δεν είναι μόνο το μακιγιάζ, αλλά να σας κάνει να δείχνετε αλλά και να αισθάνεστε πιο όμορφες και σίγουρες για την ιδιαίτερη αυτή μέρα. Θα ακούσει προσεκτικά τι σας αρέσει σε σχέση με το μακιγιάζ και τι όχι και θα συμπεριλάβει θεραπείες ομορφιάς για να ενισχύσει και να προετοιμάσει το δέρμα σας και να χαλαρώσει το μυαλό σας. Η ήρεμη και θετική στάση της θα σας κάνει να νιώσετε άνετα ακόμη και την πιο αγχωτική ημέρα.
H Στάλω σας περιμένει στο My Standard Dose, το νέο της χώρο στην Πάφο, για να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μακιγιάζ για ένα ιδιαίτερο γεγονός ή το νυφικό μακιγιάζ, για την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σας!