ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Κάποιοι το φοβούνται ως χρώμα. Ωστόσο το μαύρο είναι το χρώμα της κομψότητας, του κύρους, το χρώμα της μαγείας και του μυστηρίου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι τα μαύρα λουλούδια έχουν τραβήξει την ανθρώπινη προσοχή εδώ και αιώνες, περισσότερο απ᾽ότι τα άλλα χρώματα: μαύρες τουλίπες και μαύρα ρόδα μοιάζουν να έχουν βγει από νεραϊδόκοσμο! Ο μεγάλος ζωγράφος Matisse έλεγε ότι “το μαύρο είναι το χρώμα του φωτός και όχι του σκοταδιού”. Μάλιστα στην αρχαία Αίγυπτο, το μαύρο αντικατόπτριζε τη ζωή και την αναγέννηση. Μην το φοβάστε λοιπόν και χρησιμοποιήστε το είτε ως χρώμα του γάμου, είτε με μικρές πινελιές. Ιδού πώς και πού.

ΣΤΙΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ
Ένας μαυροπίνακας, πλαισιωμένος από μια χρυσή κορνίζα, που θα σηματοδοτεί το χώρο του γάμου ή της δεξίωσης και θα αναγγέλει ότι η περιπέτεια των δύο αγαπημένων ξεκινάει εδώ!

ΣΤΟ ΝΥΦΙΚΟ
Σπάστε τη μονοχρωμία του λευκού νυφικού σας με μια μεταξωτή μαύρη κορδέλα, που θα δέσετε σε φίογκο στη μέση. Το σίγουρο είναι ότι θα εντυπωσιάσετε.

ΜΑΥΡΟ ΧΑΡΤΟΜΑΝΙ
Όλο το χαρτομάνι του γάμου (προσκλητήρια κλπ) να είναι σε μαύρο ματ χαρτί. Επιλέξτε γραμματοσειρά, που να μοιάζει με χειρόγραφο και τυπώστε την σε λευκό ή χρυσό χρώμα, ώστε να έρχεται σε τέλεια αντίθεση με το μαύρο.

ΦΟΝΤΟ
Για να αναδείξετε το μπουφέ σας προτιμήστε φόντο σε μαύρο ματ χρώμα με χρυσή λεπτομέρεια, που να δίνει την αίσθηση της κορνίζας. Καλό θα είναι και τα σκεύη του μπουφέ να είναι σε χρυσό, ώστε να αναδεικνύονται χάρις το σκοτεινό φόντο.

ΠΑΠΙΓΙΟΝ
Σε ένα γάμο με θέμα το μαύρο χρώμα, εννοείται πως θα έχει έντονο το επίσημο ύφος. Σκεφτείτε μόνο τα τραπέζια στο γαμήλιο δείπνο να είναι στολισμένα με μαύρες και χρυσές λεπτομέρειες: από τα κηροπήγια, τα πιάτα μέχρι τα μαχαιροπήρουνα.

TRES CHIC
Ένας άλλος κομψός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το μαύρο χρώμα είναι σε συνδυασμό με το λευκό. Τραπεζομάντιλα ριγέ, που δίνουν ένα πιο παριζιάνικο αέρα, αποκτούν ένα πιο γκλάμουρ χαρακτήρα αν τα συνδυάσετε με χρυσές πινελιές.

ΜΑΥΡΗ ΤΟΥΡΤΑ
Όλοι την κάνουν άσπρη. Πρωτοτυπήστε και κάντε τη δική σας μαύρη, τρίπατη και να μοιάζει με μαυροπίνακα, καθώς τα ονόματά σας θα είναι σχεδιασμένα με λευκό. Άστε που δίνει μια αίσθηση vintage, αν συνδυαστεί και με τα κατάλληλα εκρού και μπορντό λουλούδια.

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΕΡΕΣ..
Πείτε όχι στις συμβατικές χρυσές και – πλέον- ασημένιες βέρες! Επιλέξτε τις δικές σας σε μαύρο πολύτιμο μέταλο.

ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ
Στολίστε τις καρέκλες του γάμου με λευκά λουλούδια που θα είναι δεμένα με μεταξωτές μαύρες κορδέλες. Το αποτέλεσμα θα θυμίζει πολύ δημιουργίες της Coco Chanel.

ΚΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ
Απλώστε… το χρώμα του γάμου και στα ρούχα των κουμπάρων. Θα μοιάζετε στο σύνολο πως μόλις έχετε βγει από την εβδομάδα μόδας του Παρισιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.