ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

H παλέτα των χρωμάτων του Pantone Color Institute, είναι το πολυτιμότερο «όπλο» στα χέρια των top fashion designers που καθορίζουν τις τάσεις της μόδας. Το 2017 ανακήρυξαν τα Greenery ως το new trend που επηρέασε τα πάντα όχι μόνον στη μόδα, αλλά και στη διακόσμηση. Το σίγουρο είναι ότι η αγαπημένη αυτή τάση θα μας ακολουθεί και το 2018!!

wedding decoration greenery with white ortensia
circle greenery backdrop with bride and groom
wedding decoration greenery centrepiece

Τα «φυτικά» χρώματα λοιπόν, όπως αυτά της χλόης και της φτέρης, αναλαμβάνουν το ρόλο των κύριων πρωταγωνιστών, και επειδή εμείς έχουμε κατά νου τον δικό σας γάμο, σας δίνουμε μια πλειάδα από ιδέες για να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για το πιο πρωτότυπο «οικολογικό» concept της νέας χρονιάς.

bridesmaid with olive dress
bridal head peace with green leaves

Εάν έχετε ήδη αποφασίσει να ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας και καθορίσατε και την ημερομηνία του γάμου σας θα πρέπει να αρχίσετε να το σκέφτεστε λιγάκι πιο σοβαρά! Εάν μάλιστα, σάς διακρίνει η έντονη περιβαλλοντική συνείδηση, τότε τα Greenery concepts που σας προτείνουμε, φτιάχτηκαν ειδικά για σας.  Επομένως, η διακόσμηση του ναού, αλλά και του χώρου της δεξίωσης για τους καλεσμένους σας θα μπορούσε κάλλιστα να βασιστεί σ’ αυτές τις νέες trendy αποχρώσεις. Έτσι κι αλλιώς το πράσινο μπορεί να δημιουργήσει πάρα πολλά και απίστευτα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

wedding cake with greenery details
wedding dinner napkin detail with olive leaves

Στο νησί της ελιάς, όπως χαρακτηρίζεται η Κύπρος, το δέντρο της σοφίας είναι πανταχού παρόν, γιατί όχι και στο γάμο σας! Άλλωστε, διατηρεί ολόχρονα τα φύλλα του, κι έτσι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την μοναδική απόχρωσή τους, οποιαδήποτε εποχή κι αν επιλέξατε να παντρευτείτε.

μπομπονιέρες γάμου μπουκάλια από κρασί με φύλλα ελιάς
wedding dinner napkin detail with olive leaves

Κλαδάκια από ελιά λοιπόν, ή και από οποιοδήποτε άλλο φυτό της κυπριακής γης, μπορούν να γίνουν το βασικό θέμα του γάμου σας. Με starting point το προσκλητήριο σας, ενώ στο χώρο της εκκλησίας ή της δεξίωσης μπορούν να πρωταγωνιστούν, παίρνοντας τη σκυτάλη από τα λουλούδια, που η νέα τάση τα «απομακρύνει» από τις σύγχρονες διακοσμητικές προτάσεις.

wedding dinner napkin detail with olive leaves

Επίσης τα φύλλα της ελιάς μπορούν να αντικαταστήσουν τα ροδοπέταλα που θα ρίξουν οι καλεσμένοι σας μετά το μυστήριο. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να τα βάλετε σε πουγκιά και να τους τα μοιράσετε όταν τελειώνει το μυστήριο στην εκκλησία!

γαμήλιο δείπνο διακοσμημένο με κορδέλα από πρασινάδα και κεριά

Κλαδάκια ελιάς μπορούν επίσης να μεταμορφωθούν σε «δαχτυλίδια» για να διακοσμήσουν τις πετσέτες στο τραπέζι. Επίσης, παρέα με την μερσινιά μπορούν να γίνουν γιρλάντες που θα στολίσουν τα τραπέζια και τις καρέκλες που θα κάτσουν οι καλεσμένοι σας. Εννοείται, μπορούν να «παντρευτούν» τέλεια και με την τούρτα του γάμου σας, που θα της δώσουν ένα απίστευτα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ο ευκάλυπτος, άλλο ένα χαρακτηριστικό δέντρο της Κυπριακής φύσης, μπορεί να δανείσει τα φύλλα του στη διακόσμηση της γαμήλιας τελετής και της δεξίωσης σας. Κι επειδή μας αρέσει το brain storming, θα μπορούσατε να  επιλέξετε να σας φτιάξουν ακόμα και τα στέφανά σας από κλαδάκια ευκάλυπτου, και να αποτελέσουν την βάση για την πιο εντυπωσιακή διακόσμηση στην εκκλησία και το τραπέζι που θα ακολουθήσει.

Βέβαια, ας μην ξεχνιόμαστε, ακόμα και η ανθοδέσμη σας, θα μπορούσε να αντικατασταθεί από ένα μπουκέτο από κλωναράκια ελιάς ή ευκάλυπτου, που σε συνδυασμό με φρέσκια φτέρη θα βάλει τη δική της σφραγίδα στον «οικολογικό» γάμο σας.

Keep in mind
Ρωτήστε τους ειδικούς στις ανθοδετήσεις, και θα σας συμβουλεύσουν ποια είδη φυτών και δέντρων διατηρούνται καλύτερα, για να μην σας απογοητεύσουν, ειδικά εάν πρόκειται να παντρευτείτε το καλοκαίρι.

γαμήλιο δείπνο διακοσμημένο με κορδέλα από πρασινάδα
bride with olive leaves bouquet
Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.