ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η ημέρα του γάμου σας είναι ίσως μία από τις λίγες φορές στη ζωή σας, που θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μία καλοστημένη φωτογράφιση από επαγγελματία φωτογράφο, με τη σύντροφο σας αλλά και τους αγαπημένους σας φίλους και συγγενείς. Μην αφήσετε λοιπόν το άγχος και την απειρία μπροστά στο φωτογραφικό φακό να φανούν! Χαλαρώστε και δώστε σημασία στα παρακάτω tips για την τέλεια γαμπριάτικη φωτογράφιση!

7 Τips για την τέλεια γαμπριάτικη φωτογράφιση!
Συγκεντρώστε όλα τα γαμπριάτικα αξεσουάρ σας με επιμέλεια για μία καλλιτεχνική φωτογραφία.
• Φωτογραφηθείτε σε πιο «αυθόρμητες» πόζες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας ακόμη και αν η εμφάνισή σας δεν είναι τέλεια!
• Ζητήστε από το φωτογράφο να δώσει σημασία στα ξεχωριστά σας σημεία, όπως κάποιο τατουάζ ή ένα signature κόσμημα.
• Μη διστάσετε να αφήστε τα συναισθήματά σας να φανούν στο φακό, καθώς θα σας θυμίζουν για πάντα το πως αισθανθήκατε εκείνη τη μέρα.
• Επιλέξτε να φανερώσετε την τρυφερότητά σας απέναντι στη σύντροφο σας για μια πιο γλυκιά και πιο προσωπική φωτογραφία.
• Αναδείξτε τις λεπτομέρειες του ντυσίματός σας, όπως την μπουτονιέρα σας, τις ξεχωριστές κάλτσες που έχετε επιλέξει ή το παπιγιόν σας.
• Και βέβαια μη ξεχάσετε να βγάλετε φωτογραφίες με τους στενούς σας φίλους και τους αγαπημένους σας συγγενείς, σε ανύποπτες στιγμές. Γιατί οι πραγματικά αυθόρμητες φωτογραφίες είναι πάντα και οι πιο ξεχωριστές!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.