ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Τώρα που τα Κοινωνικά Δίκτυα έχουν κατακτήσει τον κόσμο, ο γάμος δεν θα μπορούσε να μένει εκτός.  Εξάλλου, όλους πια τους βρίσκει κανείς εκεί συγκεντρωμένους: από τους συμπεθέρους μέχρι τους μακρινούς συγγενείς που περιμένουν να μάθουν όλες τις γαμήλιες λεπτομέρειες (από το τι φορούσε η νύφη μέχρι το γλέντι που κράτησε ώρες). Ας δούμε όμως πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα social media στο γάμο σας για ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

selfie φωτογραφία η νύφη ο γαμπρός και οι φίλοι τους

ΑΠΛΟ HASHTAG
Επιλέξτε ένα hashtag (#) εύκολο, ώστε να μπορούν να το θυμούνται οι καλεσμένοι, ειδικά αυτοί που ξεχνάνε τι έφαγαν το μεσημέρι. Εκτός κι αν γεμίσετε τους χώρους του γάμου με γουστόζικες πινακίδες του στυλ… “Οι φωτογραφίες σας για να … περάσουν στην αιωνιότητα γράφετε αυτό: #pariselenieverafter για Instagram, Fb, Twitter” κλπ.
Μια άλλη ιδέα για # είναι τα επώνυμα των δυο σας ενωμένα, που είναι ίσως η καλύτερη και πιο εύκολη ιδέα για όσους έχουν πολλά στο μυαλό τους. Μην παραλείψετε ωστόσο να επιλέξετε ένα # διότι μετά δεν θα βρίσκετε τις φωτογραφίες του γάμου σας μέσα στο χάος των ΚΔ.

γαμήλια hashtags

SHARE US
Στην περίπτωση που δεν θα έχετε φωτογράφο για το γάμο, ενθαρρύνετε τους καλεσμένους σας να σας φωτογραφίζουν και να κάνουν share τις φωτογραφίες στις σελίδες τους στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό μπορείτε να το σημειώσετε με μικρά γράμματα στο προσκλητήριο ή να το ανακοινώσετε εκείνη τη μέρα στήνοντας κάποια έξυπνη πινακίδα ή banner.

wedding props

INSTAGRAM BOOTH
Είναι η νέα τάση στο εξωτερικό. Ο λόγος για το instagrambooth, το σκοτεινό θάλαμο που όλοι πια ξέρετε και αγαπάτε, με μόνη διαφορά ότι τώρα οι πόζες σας, θα ανεβαίνουν την ίδια ώρα στο instagram με το #hashtag του γάμου. Και δεν είναι μόνο αυτό! Θα μπορούν οι καλεσμένοι σας να τις τυπώνουν και να τις παίρνουν μαζί τους για ενθύμιο, όπως γινόταν εξάλλου με το photobooth!

wedding hashtags

ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ
Κατ᾽ αρχήν επιλέγουμε σε ποίο ή ποιά Κοινωνικά Δίκτυα (ΚΔ) θα δημοσιοποιούμε τις λεπτομέρειες του γάμου μας. Το Facebook, το Instagram, το Google+, το Twitter, το Pinterest, το WhatsApp είναι από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες που επιλέγουν τα νεόνυμφα ζευγάρια για να ενημερώνουν τους φίλους και συγγενείς για τα πριν, τα κατά την διάρκεια και τα μετά του γάμου. Φροντίστε να βάλετε το λογότυπο του ΚΔ που θα χρησιμοποιείτε σε περίοπτη θέση όπως σε ένα μαυροπίνακα, σε μια αφίσα ή όπου αλλού επιβάλλει το θέμα του γάμου σας.

The bride prepared before the wedding and have a selfie photograph with her friend

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ
Όλοι λατρεύουν λίγο παρασκήνιο. Πόσο μάλλον οι καλεσμένοι σας. Οπόταν μην ξεχάσετε να ποστάρετε φωτογραφίες στο Instagram από το δαχτυλίδι του αρραβώνα σας ή την ώρα που ετοιμάζεστε να πάτε στην εκκλησία.

during the wedding ceremony the groom waiting for the bride, and two guests trying to photograph the bride

Ο “ΤΟΥΪΤΑΡΑΣ” ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ
Μπορεί να βρείτε λίγο χρόνο να κάνετε tweet ή update του status σας στο Facebook αλλά μην το παρακάνετε. Ο γαμπρός δεν πρέπει να είναι κολημένος στο κινητό του εκείνη τη μέρα. Γι᾽αυτό αναθέστε σε κάποιον να αναλάβει τα κοινωνικά σας δίκτυα!

διακόσμηση με κεριά και λουλουδία

ΓΙΑ ΓΚΑΤΖΕΤΑΚΗΔΕΣ
Αν ανήκετε στην κατηγορία των γκατζετάκηδων τότε στο γάμο σας θα πρέπει να …συμμετέχουν και τα gadget σας. Ιδού μια ιδέα: σε κάποιο σημείο στη δεξίωσή σας τοποθετήστε ένα laptop, μια μηχανή προβολής και μια οθόνη. Ζητήστε από τους καλεσμένους σας να τουιτάρουν τα σχόλιά τους και όποια άλλη λεπτομέρεια σε φωτογραφίες απαθανατίσουν από το γάμο σας να την ανεβάζουν στο Τwitter. Τα tweets, μικρά video και οι live stream φωτογραφίες θα βγαίνουν αυτομάτως στo timeline που θα προβάλεται στην οθόνη την ώρα που γίνεται.

unplugged camera and phones for wedding ceremony

UNPLUGGED
Αν ως ζευγάρι θέλετε να θέσετε κάποια όρια και τα ΚΔ δεν είναι του στυλ σας, μπορείτε να το κάνετε με έξυπνες επιγραφές όπως: “Σας καλούμε να είστε συνεχώς παρόντες κατά τη διάρκεια της τελετής μας με κλειστά τα κινητά και τις φωτογραφικές σας. Σας υποσχόμαστε ότι θα μοιραστούμε μαζί σας τη μεγάλη μέρα σύντομα μέσω των ΚΔ” ή “Υπάρχει μια τύπισσα εδώ που βγάζει φωτογραφίες… Της ζητήσαμε να έρθει…Γι´αυτό αφήστε τις φωτογραφικές σας και τα κινητά σας, κατά μέρος”!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.