Σε ένα ονειρικό σκηνικό με πρωταγωνίστριες τις μπλε ορτανσίες παντρεύτηκαν ο Γιάννης και η Μαρία Κυριάκου. Κι ήταν ένας γάμος τόσο ξεχωριστός όπως τον επιμελήθηκε το Flower Creations by Avgeris, όπως και η πρόταση γάμου που έγινε το Νοέμβριο του 2014. Μετά από ένα χρόνο σχέσης, στον κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας, όπου έλαβε μέρος ο Γιάννης…
Αφού έτρεξε για 42 km κρατώντας το δακτυλίδι στο χέρι, φθάνοντας στον τερματισμό γονάτισε μπροστά στη Μαρία και σ’ όλους τους θεατές του Καλλιμάρμαρου Σταδίου, κάνοντάς της πρόταση γάμου!

Αποτέλεσμα; Στις 22 Οκτωβρίου 2016 παντρεύτηκαν στο ειδυλλιακό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Κάτω Πάφο, ένα εκκλησάκι που άρεσε πολύ και στους δύο. Ακολούθησε δεξίωση στο Aliathon Hotel Village. Η νύφη φορούσε ένα κομψό γοργονέ νυφικό Loukia Kyriakou Couture, ενώ ο γαμπρός εμφανίστηκε με κοστούμι Kristo Avraam.
Ο Αυγέρης από το Flower Creations by Avgeris, ακολουθώντας την επιθυμία του ζευγαριού, στόλισε τόσο τους χώρους της εκκλησίας, όσο και της δεξίωσης με χρωματική παλέτα το λευκό, το μπλε και το χρυσό.

Πέραν όμως από τη ξεχωριστή διακόσμηση με τις υπέροχες συνθέσεις λουλουδιών και τις γιρλάντες, τα μινιμάλ μοτίβα λουλουδιών, οι καλεσμένοι εντυπωσιάστηκαν και από τα κοκτέιλ του μπαρ που υπήρχε στο δείπνο, την ώρα που ο Dj Τρύφωνας Αναστασιάδης ανέβαζε το κέφι. Ο σχεδιασμός και η εκτύπωση των προσκλητηρίων και όλων των καρτέλων που χρησιμοποιήθηκαν στο γαμήλιο τραπέζι ήταν από το RedGrass Invitations & Stationery. Οι μπομπονιέρες ήταν χειροποίητες από συγγενικό τους πρόσωπο. Η λευκή τούρτα με τις μπλε ορτανσίες, αλλά και τα κεραστικά ήταν από το ζαχαροπλαστείο El-Dé.
Όλες αυτές τις ξεχωριστές αναμνήσεις τις κατέγραψε με το φακό του ο φωτογράφος του γάμου Tolis photography Studio.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ

https://www.gamosmagazine.com.cy/wp-content/uploads/2017/04/WEDDING-DRESS.png

LOUKIA KYRIAKOU COUTURE

https://www.gamosmagazine.com.cy/wp-content/uploads/2017/04/VENUES.png

ALIATHON HOTEL VILLAGE

https://www.gamosmagazine.com.cy/wp-content/uploads/2017/04/PHOTOGRAPHERS.png

TOLIS PHOTOGRAPHY STUDIO

https://www.gamosmagazine.com.cy/wp-content/uploads/2017/04/FLOWERS.png

FLOWER CREATIONS BY AVGERIS

https://www.gamosmagazine.com.cy/wp-content/uploads/2017/04/CAKES.png

EL- DE CONFECTIONERY

https://www.gamosmagazine.com.cy/wp-content/uploads/2017/04/SUIT.png

KRISTO AVRAAM

No Comments Yet

Comments are closed