ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

KRISTO AVRAAM

Λεωφόρος Ευγενίας και Αντωνίου Θεοδότου 3Β, Λευκωσία
+357 99 538423
View Gallery 13 Photos

KRISTO AVRAAM

Είναι ίσως ο μόνος σχεδιαστής στο νησί μας που φτιάχνει εδώ και 15 χρόνια αποκλειστικά tailored ανδρικά κοστούμια. Σπούδασε Σχέδιο Μόδας στην Κύπρο και συνέχισε τις σπουδές του στο στο “Atelier Lannaux” στο Βέλγιο όπου και εργάστηκε για μερικούς από τους πιο διακεκριμένους σχεδιαστές της εποχής τους, όπως Jean Paul Knott, Xavier Delcout (που έντυσε τον Michael Jackson, Justin Timberlake και Placebo) και τη Sofi D’Hoore. Ακολούθως, επέστρεψε για να ανοίξει το ατελιέ του στη Λευκωσία, όπου διατίθενται οι δημιουργίες της επωνυμίας του, Kristo Avraam.
Το 2021 βραβεύτηκε ως ο “Τailor of the year” από το UK British Awards και πρόσφατα, βραβεύθηκε με το πρώτο βραβείο στο ανδρικό κοστούμι στα Cyprus Wedding Awards – μία αρκετά σημαντική επιβράβευση μιας και βρίσκεται πίσω από τα καλοφτιαγμένα, tailor-made και made-to-measure κοστούμια αρκετών ανδρών που τον επιλέγουν για την ημέρα του γάμου τους.
Ο Κristo ξεχωρίζει με τη δουλειά του, τόσο για την ποιότητα όσο και για τη δεξιοτεχνία και την προσοχή στη λεπτομέρεια που κάνει τα κοστούμια του μοναδικά.

“Το ντύσιμο σου αντανακλά στο μοναδικό προσωπικό σου στυλ και χαρακτήρα.
Εκφράσου μέσω του ντυσίματος σου και κάνε τη διαφορά!”

Κλείσε το ραντεβού σου, Τηλ. 99 538423

SEE MORE WORK OF "VENDOR" IN OUR WEBSITE