ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Πώς μοιάζει ένας γάμος που συνδυάζει την κλασική κομψότητα, με το μοντέρνο, το γεωμετρικό και την μποέμ, νοσταλγική διάθεση; Με γάμο μαγευτικό, όπως το γάμο του Παναγιώτη Σάββα και της Ντίνας Βασιλείου Σάββα, που έγινε στις 23 Ιουνίου 2016, τη μέρα της επετείου των 13 χρόνων σχέσης τους και ακριβώς ένα χρόνο μετά την πρόταση γάμου.

Ένας γάμος με μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, διασκεδαστικές πόζες μπροστά από το φακό του φωτογράφου από το Rinis13 Photography.
Η νύφη φορούσε ένα ξεχωριστό νυφικό Cupid Bridal Gown, ενώ ο γαμπρός ντύθηκε με κοστούμι από το No Name.

πραγματικός γάμος στη Κύπρο προετοιμασία της νύφης
Ας σημειωθεί πως το ζευγάρι έβαλε το δικό του χαρακτήρα στο γάμο. Αρχικά η νύφη έδωσε λίγη βοήθεια σε παιδική της φίλη στη διοργάνωση/διακόσμηση του γάμου. Αφετέρου, οι μπομπονιέρες, που δόθηκαν στο γαμήλιο δείπνο στο Sandy Beach στις 24 Ιουνίου, είχαν τη σφραγίδα και των δύο: ο γαμπρός, σαν ειδικός της μπίρας, ανάλαβε την μπίρα και η νύφη σαν γραφίστρια το σχεδιασμό. Αποτέλεσμα: ένα μπουκάλι μπίρας για τον κάθε καλεσμένο, που ήταν συσκευασμένο μέσα σε χάρτινο κουτί. Η μπίρα, που δόθηκε, ήταν κυπριακό προϊόν, εμφιαλωμένο στο μικροζυθοποιείο της Prime από την Mad Pan – Βeer Project.
wedding cake in green shades and flowers

Τα ξεχωριστά γαμήλια drip cakes ήταν από το New York Sweets, ενώ τα λουκούμια από το Vienna Boutique.
Ξεχωριστές χειροποίητες, τριγωνικές, αφαιρετικές κατασκευές σε χρώμα rose-gold, που έδιναν μια πιο μοντέρνα νότα στον γάμο, εσωκλείοντας στο εσωτερικό τους υπέροχα λευκά λουλούδια. Κουρτίνες με μαγευτικό φωτισμό, ποτηράκια με κεράκια tea light, αλλά και vintage διακοσμητικά που μετέφεραν μια νοσταλγική διάθεση.

wedding cake with flowers
real wedding in Cyprus wedding decoration with geometric details
Ένα άλλο στοιχείο που ξεχώρισε ήταν και τα καλής ποιότητας ποτά που προσφέρθηκαν, μιας και το ζευγάρι ως ιδιοκτήτες του Barrell House (Λάρνακα), τίμησαν τους καλεσμένους τους με ξεχωριστά κοκτέιλ.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2017/09/VENUES.png

SANDY BEACH

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2017/09/VIDEO.png

RINIS13 PHOTOGRAPHY

https://m8x2n3x6.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2017/09/TREATS-1.png

NEW YORK SWEETS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.