ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ

ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΣ ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Στη μέση του υπέροχου κυπριακού φθινοπώρου, και συγκεκριμένα στις 9 Νοεμβρίου 2019, επέλεξαν να ενώσουν και επίσημα τις ζωές τους η Αλεξάνδρα και ο Αλέξης, στην πανέμορφη εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στη Λευκωσία. 
Πριν όμως συναντηθούν οι δυο τους στην είσοδο της εκκλησίας, είχαν συναντηθεί με όλους τους αγαπημένους τους συγγενείς και φίλους στα αλλάματα με βιολιά και λαούτα, που πραγματοποίησαν ακολουθώντας πιστά τα όσα επιτάσσει η κυπριακή παράδοση για τη μέρα εκείνη. Ολοφάνερη ωστόσο ήταν η συγκίνηση και η χαρά, στα πρόσωπα όλων! Η νύφη μάλιστα, είχε ετοιμάσει και ένα μικρό δώρο για όλες τις κυρίες που παρευρέθησαν στο στόλισμα της τη μέρα εκείνη και δεν ήταν άλλο από μάσκες ομορφιάς! Αγαπημένη μας λεπτομέρεια, τα χρυσά μονογράμματα που είχαν κεντήσει στα λευκά είδη που χρησιμοποίησε το ζευγάρι, όπως η ρόμπα της νύφης, η πετσέτα του γαμπρού αλλά και στο μαξιλαράκι για τα στέφανα.
Αργά λοιπόν το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Αλέξης περίμενε την αγαπημένη του στην είσοδο της εκκλησίας φορώντας ένα μπλε ραφ Boggi Milano κουστούμι συνδυασμένο με ασημί γραβάτα και κρατώντας μία ολόλευκη ανθοδέσμη από λευκά english roses. Η Αλεξάνδρα έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενοι από τους γονείς της, που την παρέδωσαν στον εκλεκτό της καρδιάς της. Η ίδια έλαμπε από χαρά αλλά και μέσα στο υπέροχο ολοκέντητο νυφικό της, που αγκάλιαζε αρμονικά το σώμα της, δημιουργία του οίκου Pronovias. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα αρχοντικό χαμηλό σινιόν και ένα μακρύ τούλινο πέπλο ολοκλήρωνε τη νυφική της εμφάνιση. Το μακιγιάζ της ήταν εντυπωσιακό αλλά όχι κραυγαλέο, τονίζοντας τη φυσική της ομορφιά.
Κάθε λεπτομέρεια αυτού του γάμου δεν ξέφευγε από το μότο που είχε επιλέξει το ζευγάρι και δεν ήταν άλλο από το “Always the simple produces the marvelous” της Amelia Barr. Με τη σύμπραξη λοιπόν όλων των επαγγελματιών που βοήθησαν στη διοργάνωση αλλά κυρίως με τη βοήθεια των επαγγελματιών του Casa di Fiori, που είχαν την επιμέλεια όλης της διακόσμησης, η Αλεξάνδρα και ο Αλέξης, διοργάνωσαν το γάμο των ονείρων τους βασιζόμενοι στην αρχή της απλότητας και της κομψότητας. Το λευκό, το πράσινο και το χρυσό ήταν οι μοναδικοί χρωματισμοί που επικρατούσαν, τόσο στη διακόσμηση της εκκλησίας όσο και στην υπέροχη διακόσμηση του ξενοδοχείου Landmark, όπου διεξήχθη τόσο η δεξίωση όσο και το δείπνο του γάμου. Ξεχωριστή στιγμή ήταν η μαγευτική εικόνα από τα δεκάδες αστεράκια που είχαν ανάψει οι καλεσμένοι και υποδέχτηκαν τους νεόνυμφους κατά την έξοδο τους από την εκκλησία. Στη δεξίωση που παρέθεσε το ζευγάρι, ο όμορφος ήχος του σαξόφωνου ταξίδευε νοερά τους καλεσμένους. Ιδιαίτερη στιγμή ήταν επίσης όταν ο Αλέξης ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους που τίμησαν το ζευγάρι, σε αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους. Τις εντυπώσεις έκλεψαν και οι ξεχωριστές μπομπονιέρες, τα Bohemian Chrystal κηροπήγια,  που είχε επιλέξει το ζευγάρι να χαρίσει στους καλεσμένους του.  
Το εξαιρετικό φαγητό, η υπέροχη τούρτα αλλά και η μουσική από τον DJ Τρύφωνα Αναστασιάδη, έκαναν το γάμο αυτό να μείνει καλά χαραγμένος στο μυαλό όλων των παρευρισκομένων. Για τις φωτογραφίες, το video αλλά και το same day video που προβλήθηκε από τα αλλάματα του ζευγαριού και το μυστήριο, υπεύθυνοι ήταν οι επαγγελματίες του Yiangos Photography.
Contact our department