ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ίσως να μην είχατε ποτέ σκεφθεί να συνδυάσετε το ροζ με το κόκκινο στη γαμήλια ανθοδέσμη σας. Αν ωστόσο θέλετε ένα πιο ενημερωμένο μπουκέτο, μιας και είναι από τις τελευταίες γαμήλιες τάσεις, τότε αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων θα σας ενθουσιάσει. Πάρτε ιδέες για ένα ξεχωριστό, γεμάτο φρεσκάδα αποτέλεσμα.

wedding bouquet with pink red and white roses

Η ΚΛΑΣΙΚΗ
Μπουκέτο με ροζ, κόκκινα και λευκά λουλούδια σε πλήρη άνθιση με μικρές πινελιές από πράσινα φύλλα. Ταιριάζει σε πιο κλασικές νυφούλες, που θα φορέσουν νυφικό με δαντέλα.

γαμήλια ανθοδέσμη με κόκκινα μούρα και τριαντάφυλλα σε ροζ, ιβουάρ και κοκκινωπούς τόνους

Η ΜΟΥΡΕΝΙΑ
Αν το νυφικό σας είναι γεμάτο λάμψη προτιμήστε μια ανθοδέσμη με ακανόνιστο σχήμα με λεπτομέρειες από κόκκινα μούρα και άνθη σε ροζ, ιβουάρ και κοκκινωπούς απαλούς τόνους.

wedding bouquet with peony in pink and red shades, framed with greenery

Η ΑΝΑΛΑΦΡΗ
Ένα ανάλαφρο μπουκέτο με παιωνίες σε ροζ και κόκκινες αποχρώσεις, πλαισιωμένο με πρασινάδα για νύφες με απλότητα.

wedding bouquet with orange and pink roses and pink peony

Η ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ
Ανθοδέσμη που συνδυάζει τριαντάφυλλα και παιωνίες. Το πορτοκαλί τριαντάφυλλο σπάζει τη μονοτονία των αποχρώσεων ροζ-κόκκινου.

γαμήλια ανθοδέσμη με άνθη και μούρα σε ροζ και κόκκινες αποχρώσεις

 ΜΠΟΕΜ
Χειμαρρώδης ανθοδέσμη, με άνθη και μούρα σε ροζ και κόκκινες αποχρώσεις στις πιο ψυχρές τους εκδοχές για μποέμ νυφούλες.

wedding bouquet with fuchsia and pink peony and cherries

Η ΚΕΡΑΣΕΝΙΑ
Ανθοδέσμη με φούξια και ροζ παιωνίες, αλλά και κερασάκια για τις πιο τολμηρές, ρομαντικές νυφούλες που θέλουν να εντυπωσιάσουν.

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ
Αν είστε από τις νύφες που θέλετε να κάνετε τη διαφορά, αλλά σας αρέσουν οι vintage πινελιές, τότε συνδυάστε λουλούδια σε ψυχρούς, παγωμένους τόνους.

Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ
Μικρή ανθοδέσμη που συνδυάζει σκούρες αποχρώσεις του ροζ, του κόκκινου και του πράσινου για ένα αποτέλεσμα που αποπνέει αέρα μυστηρίου.

Η ΤΡΕΝΤΙ
Μικρή ανθοδέσμη σε σχήμα καταρράκτη με λουλούδια σε μπορντό και ροζ της καραμέλας τόνους. Η μεταξωτή κορδέλα αφήνεται μακριά, μιας και είναι από τις πιο hot τάσεις της σεζόν.

Η ΠΛΗΘΩΡΙΚΗ
Το κόκκινο του πάθους όταν συνδυαστεί με το απαλό ροζ σε μια μεγάλου μεγέθους ανθοδέσμη δίνει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, αν μάλιστα η νύφη φοράει κατάλευκο νυφικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.