Μπορεί να μην το είχατε σκεφτεί, αλλά τα τραπέζια του γαμήλιου δείπνου θα πρέπει να αριθμούνται με ένα τρόπο που θα ενισχύει το όλο θέμα του γάμου σας. Δώστε λοιπόν προσωπικότητα στα τραπέζια σας επιλέγοντας μια από τις ιδέες που σας προτείνουμε.

ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ
Πάντοτε το χρυσό πάνω στο λευκό αποτελεί μία κλασική επιλογή. Αν στο φόντο τοποθετηθεί και μοτίβο σκουρόχρωμων λουλουδιών τότε αποκτάει αυτομάτως κι ένα πιο elegant, vintage ύφος.

ΞΥΛΙΝΟΙ
Το ξύλο είναι από τις νέες τάσεις. Οπόταν οι ξυλόγλυπτοι αριθμοί θα γίνουν οι πρωταγωνιστές του τραπεζιού σας.

ΡΕΤΡΟ
Για ένα πιο ρετρό λουκ χρησιμοποιήστε μπλε αχάτη με τον αριθμό γραμμένο καλλιγραφικά με χρυσό.

ΜΠΟΕΜ
Για ένα πιο μποέμ ύφος: ο αριθμός αναδεικνύεται μέσα από ένα ζωγραφισμένο πιάτο στα χρώματα του νυχτερινού ουρανού και των αστεριών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Εσείς και ο…αριθμός! Μια φωτογραφία σας ρετουσαρισμένη με ρετρό εφφέ μπορεί να γίνει το φόντο για μια ρομαντική αρίθμηση των τραπεζιών.

ΦΕΛΛΟΙ
Μια χειροποιήτη αρίθμηση, όπως αυτή που χρησιμοποιεί φελλούς και χαρτόνι, και μια έξυπνη συνοδευτική φράση, θα δημιουργήσει μια πιο cozy ατμόσφαιρα στα τραπέζια σας.

ΚΡΑΣΙ
Πείτε το με το κρασί! Τυπώστε ετικέτες κρασιού με την αρίθμηση των τραπεζιών και όλοι θα θέλουν να το πάρουν μαζί τους φεύγοντας.

ΓΚΛΑΜΟΥΡ
Για γκλάμουρ και λάμψη! Ο αριθμός με τις χρυσές παγιέτες προβάλεται μέσα από την μπρονζέ κορνίζα με φόντο τις ρίγες σε μαύρο-άσπρο.

ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ
Δύο σε ένα! Ένα σημειωματάριο, που δηλώνει και τον αριθμό του τραπεζιού, αλλά και προτρέπει τους καλεσμένους να αφήσουν ένα μήνυμα για το ζευγάρι.

ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΙ
Για γάμους με αριστοκρατικό ύφος… ο αριθμός σε μεταλλική χρυσή κατασκευή γίνεται το κεντρικό κόσμημα του τραπεζιού.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΟΙ
Μπρονζέ αριθμοί σε μπαλόνι δίνουν ένα παιχνιδιάρικο ύφος στην αίθουσα του γαμήλιου δείπνου.

No Comments Yet

Comments are closed