Η εμπειρία του φαγητού σε κάθε γάμο οφείλει να είναι μοναδική! Για να εντυπωσιάσετε λοιπόν τους καλεσμένους σας δημιουργείστε ευφάνταστα food stations με ξεκάθαρα twist πρωτοτυπίας σε ήδη αγαπημένες ιδέες!

ΚΑΦΕΣ ΝΑ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑΕΙ
Είναι η πιο πρωτότυπη ιδέα για food station, αλλά πείτε μας, ποιός δεν θα λατρέψει ένα μοσχομυριστό καφέ μετά από ώρες χορού και ξεφαντώματος;

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΤΟ
Τα drinks stations είναι το αγαπημένο add στους περισσότερους γάμους. Εσείς μπορείτε να κάνετε τη διαφορά επιλέγοντας ένα φορητό μπαρ, ή μία αρκετά boho-rustic κατασκευή.

OYSTERS
Τα θαλασσινά προσδίδουν άλλον αέρα σε ένα γαμήλιο μπουφέ. Ζητείστε από το catering, που έχει αναλάβει τη δεξίωση να διαλέξει για εσάς τα πιο φρέσκα όστρακα και με τη βοήθεια του διακοσμητή σας να σχεδιάσουν ένα μοναδικό food station! Iδανική επιλογή αν σχεδιάζετε ένα γάμο δίπλα στη θάλασσα.

SERVED ON THE TABLE
Σχεδιάστε μία διαφορετική εμπειρία φαγητού σερβίροντας το φαγητό στα τραπέζια των προσκεκλημένων σας, αντί να τους ζητήσετε να επισκεφτούν το μπουφέ.

MEXICO
Αν θέλετε μία λίγο πιο ethnic ατμόσφαιρα να επικρατεί, τότε δεν έχετε παρά να προσφέρετε ένα από τα αγαπημένα φαγητά του Μεξικό, τα τάκος, σε μία ξεχωριστή κατασκευή. Πρόκειται για μία εξαιρετική επιλογή, αν συλλογιστείτε, ότι όλα τα υλικά που χρησιμοποιεί η μεξικανική κουζίνα είναι διαθέσιμα και στη χώρα μας.

VEGAN
Αναμφίβολα ανάμεσα στους προσκεκλημένους σας θα υπάρχουν και vegan. Εκπλήξτε τους ευχάριστα και ετοιμάστε ένα ξεχωριστό food station για αυτούς, για να μην αγχωθούν ούτε δευτερόλεπτο για το αν θα βρουν κάτι να φάνε.

No Comments Yet

Comments are closed