ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Με εντυπωσιακά εφέ, θολωμένες ή ηλιοκαμένες; Όταν με άλλα λόγια τα παραδοσιακά φωτογραφικά «λάθη» δημιουργούν καλλιτεχνικά αριστουργήματα!
Η τέχνη της φωτογραφίας είναι αυτή που θα αιχμαλωτίσει για πάντα τις μοναδικές στιγμές του γάμου σας, αλλά και την ξεχωριστή προσωπική σας φωτογράφιση. Για αυτό λοιπόν θα πρέπει να δώσετε τη δέουσα προσοχή και να επιλέξετε το φωτογραφικό στυλ που ταιριάζει καλύτερα στο ύφος του γάμου σας και την προσωπικότητά σας.  Εμείς ξεχωρίσαμε τα πιο αγαπημένα photography trends και σας τα παρουσιάζουμε για να σας δώσουμε ιδέες και να διαλέξετε το ιδανικό για εσάς!

BLURRED
Η εστίαση παιχνιδίζει με τα δεδομένα του κάδρου και δημιουργεί φωτογραφίες που θυμίζουν πίνακες ζωγραφικής. Φέρνοντας πότε εσάς και πότε το background σε πρώτο πλάνο, ο φωτογράφος μπορεί να δημιουργήσει ξεχωριστές συνθέσεις, που θα σας κλέψουν την καρδιά! Η blurred τεχνική ταιριάζει υπέροχα και σε φωτογραφίες με ανοιχτό και ευρύ φόντο αλλά και σε φωτογραφίσεις λεπτομερειών, όπως παραδείγματος χάρη μίας λεπτομέρειας του νυφικού σας ή των χεριών σας.

γαμήλια φωτογράφιση γάμπος με blurred τεχνική
γαμήλια φωτογράφιση νύφη και γαμπρός με blurred τεχνική

EFFECTS
Αν αγαπάτε τα ξεχωριστά εφέ και θέλετε ο γάμος σας να έχει έντονο το στοιχείο του εντυπωσιασμού, καλό θα ήταν αυτό να φροντίσετε να αποτυπωθεί και στις φωτογραφίες σας. Εκπληκτικά αποτελέσματα σε νυφικές φωτογραφίσεις έχουν οι μηχανές καπνού, τα μικρά πυροτεχνήματα χειρός, αλλά και η «βροχή» από ροδοπέταλα ή ιριδίζοντα κομφετί.

bride and groom with melancholic style photography
bride and groom with melancholic style photography

MELANCHOLIC
Μπορεί οι γάμοι εξ ορισμού να μην έχουν σχεδόν τίποτα το μελαγχολικό, όμως ως στυλ φωτογράφισης είναι ένα από τα αγαπημένα πολλών ζευγαριών. Η τρυφερότητα ανάμεσα στο ζευγάρι και τα φυσικά τοπία δημιουργούν έναν υπέροχο ρεαλισμό, από τον οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει και μια μικρή δόση μελαγχολίας, που όμως κάνει τις φωτογραφίσεις αυτές να είναι τόσο μα τόσο ξεχωριστές!

PINK – GOLD
Το πιο ζεστό φως στις γαμήλιες φωτογραφίες δίνουν οι αποχρώσεις του χρυσού και του ροζ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που κάθε χρόνο αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες φωτογραφικές τάσεις. Αναμφίβολος σύμμαχος σας ο ήλιος, στις πιο ζεστές του αποχρώσεις, είτε δηλαδή νωρίς το πρωί είτε λίγο πριν τη δύση του.  Αν μάλιστα και το νυφικό σας κινείται σε αυτούς τους χρωματισμούς, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι μαγευτικό.

bride and groom wedding photography in gold and pinkish light

SUNBURNED
Το φως μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους συμμάχους ενός φωτογράφου, υπό την προϋπόθεση ότι ξέρει πολύ καλά πώς να το χρησιμοποιεί! Τονίζοντας τις λεπτομέρειες που επιθυμεί ειδικά σε Contre lumièr λήψεις, ο ήλιος μπορεί να δώσει ένα ιδιαίτερο στοιχείο εντυπωσιασμού χωρίς να χρειάζεται κανένα απολύτως εφέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.