Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσετε αυτές τις προσκλήσεις στους καλεσμένους σας και να μην τους προδιαθέσετε θετικά για το τι θα ακολουθήσει στο γάμο σας. Δείτε λοιπόν ποιές είναι οι νέες τάσεις στις προσκλήσεις (που δεν απέχουν από τις λουλουδάτες τάσεις της μόδας) και κάντε όλους τους καλεσμένους σας να θέλουν να τις φυλάξουν για πάντα.

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΡΙΓΕΣ
Ασπρόμαυρες ρίγες στο φάκελο, χρυσές πινελιές στην πρόσκληση και μια απλή, αλλά υπερμεγέθης γραμματοσειρά δίνει ένα τόνο παιγνιδιάρικο, ωστόσο ύφος που παραπέμπει στην κομψότητα των 70s.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ
Για πιο οικολογικές προσκλήσεις περιοριστείτε σε δύο μόνο χρώματα (καλύτερα το μαύρο και το φυσικό χρώμα του χαρτονιού, για πιο φυσικό αποτέλεσμα). Για το δέσιμό τους προτιμήστε φυσικό σχοινί.

ΓΑΛΛΙΚΗ ΦΙΝΕΤΣΑ
Συνδυάστε μαύρο φάκελο με μια πρόσκληση με τριαντάφυλλα ακουαρέλα στις αποχρώσεις του μουντού ροζ και του πράσινου και χειρόγραφη γραμματοσειρά.

ΣΑΙΝΤ ΤΡΟΠΕ
Ανανάδες σε μαύρο φόντο, χρυσή γραμματοσειρά και μαύρος φάκελος με λευκό πουά, και ο γάμος σας θα θυμίζει τα γκλάμουρ πάρτι που γίνονταν στο Σαιντ Τροπέ ή σε κάποιο τροπικό νησί στα 60s.

ΜΙΝΙΜΑΛ
Για μίνιμαλ γάμους περιοριστείτε σε μαύρο χαρτομάνι και λευκή γραμματοσειρά που να θυμίζει χειρόγραφη. Αποτέλεσμα; Μια πρόσκληση που θυμίζει μαυροπίνακα.

VINTAGE
Ένας ρομαντικός, vintage γάμος απαιτεί μια κομψή πρόσκληση σε μαύρο φόντο και μοτίβα ολάνθιστων λουλουδιών. Για αντίθεση, η πρόσκληση για το δείπνο μπορεί να είναι σε κρεμ φόντο.

CHIC
Καθαρές γραμμές, κομψή γραμματοσειρά και ένα ελκυστικό αποτέλσμα στα χρώματα του μαύρου και του άσπρου. Για να σπάσει η μονοτονία, τυπώστε στο εσωτερικό του φακέλου μοτίβα λουλουδιών.

RUSTIC
Ο συνδυασμός του μουντού πράσινου της μέντας με το χρώμα του χαρτονιού ταιριάζει σε γάμους rustic ή μποέμ, που θα γίνουν έξω στη φύση.

ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ
Για τις ρομαντικές ψυχές που θα παντρευτούν Άνοιξη, μια λουλουδιασμένη πρόσκληση που θυμίζει τα λουλουδάτα μοτίβα του Oscar de la Renta.

ΦΟΛΚ ΜΟΤΙΒΑ
Άλλη μια πρόσκληση με μαύρο φόντο και με μοτίβο, που παραπέμπει σε φολκ μοτίβα που συναντάμε σε πασμίνες από τη Ρωσία. Ταιριάζει σε shabby chic, αλλά και σε μποέμ γάμους.

No Comments Yet

Comments are closed