ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Αν οι αστείες και παιγνιδιάρικες φιγούρες δεν είναι του στυλ σας για cake toppers, τότε ακολουθήστε τη νέα τάση που θέλει την κορυφή της γαμήλιας τούρτας κατειλημμένη από μονογράμματα, γνωμικά και …επιφωνήματα. Κάποια ζευγάρια ίσως επιλέξουν να διακοσμήσουν την τούρτα τους με τα καινούργια τους επώνυμα, αναγγέλλοντας έτσι τα νέα επίθετα που αποφάσισαν να υιοθετήσουν.

cake topper happily ever after
plastic black cake topper drunk in love
cake topper for like ever
χρυσό cake topper για πάντα

Αν αυτό όμως, δεν σας εκφράζει μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες φράσεις όπως “You are my Greatest Adventure”, “Happily Ever After”, “God Give Me You” ή “Always & Forever”, που ταιριάζει σε πιο ρομαντικούς γάμους αν συνδυαστεί με λουλούδια. Για ένα πιο μοντέρνο άγγιγμα χρησιμοποιήστε φράσεις όπως “Drunk in Love” και “For Like Ever” ή επιλέξτε ένα πανηγυρικό επιφώνημα όπως “Hoorray”.

ασημένιο cake topper best day ever

Αφού αποφασίσετε το… λεξιλογικό μέρος, επιλέξτε την γραμματοσειρά αναλόγως του ύφους του γάμου, αλλά και το υλικό με το οποίο θα δημιουργηθεί. Στις περισσότερες περιπτώσεις χρησιμοποιείται μεταλλικό σε μπρονζέ ή χρυσό ή μοντέρνο ακρυλικό, που δίνει ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα στη γαμήλια τούρτα.

cake topper με τα αρχικά του ζευγαριού

Ότι κι αν αποφασίσετε (ακόμα κι αν επιλέξτε ένα cake topper με τα αρχικά των δύο σας και την ερωτοχτυπημένη καρδιά στη μέση, που θυμίζει τα εφηβικά μας χρόνια), το σίγουρο είναι πως αυτό το cake topper θα αποκτήσει μια θέση στη βιτρίνα των φυλαχτών σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.