ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΑΜΟΥ

Είναι πολλά αυτά που χρειάζονται να γίνουν πριν από ένα γάμο, ώστε εκείνη η μέρα να είναι η πιο τέλεια της ζωής σας. Αν είστε και άτομα της οργάνωσης , τότε όλα θα κυλούσαν ομαλά. Απλά υιοθετήστε βήμα βήμα το πιο κάτω ημερολόγιο γάμου και θα ξέρετε πότε θα πρέπει : «Να θυμηθώ να...»
12 μήνες πριν....
Να οριστικοποιήσουμε την ημερομηνία, να αποφασίσουμε αν θα διοργανώσουμε εμείς το γάμο ή αν θα τον αναθέσουμε σε εταιρεία διοργάνωσης γάμου, αλλά και ποιό θα είναι το θέμα του!

11 μήνες πριν....
Να υπολογίσουμε τον αριθμό των καλεσμένων, να επιλέξουμε εκκλησία και φωτογράφο.

10 μήνες πριν...
Να διαλέξουμε το χώρο για τη δεξιώση, τις παράνυφους, τα παρανυφάκια και το τι θα φορέσουν.
9 μήνες πριν...
Να ψάξουμε για ανθοπωλείο, να αποφασίσουμε για το ποιοί θα φροντίσουν τα μαλλιά και το πρόσωπό μας και να αρχίσουμε το ψάξιμο για νυφικό, παπούτσια και αξεσουάρ!

8 μήνες πριν...
Να διαλέξουμε μπομπονιέρες και να παραγγείλουμε τα προσκλητήρια!

7 μήνες πριν...
Να αποφασίσουμε για τη μουσική της δεξίωσής μας. Εννοείται πως τώρα είναι η ώρα να επιλέξουμε και τον τρόπο που θα μεταφερθούμε στην εκκλησία.
6 μήνες πριν...
Να διαλέξουμε προορισμό για το μήνα του μέλιτος. Να περάσουμε και απ᾽το κοσμηματοπωλείο για να επιλέξουμε βέρες.

5 μήνες πριν...
Να εξασφαλίσουμε το «χαρτί ελευθερίας» και όλα τα συναφή. Να κάνουμε και τις κρατήσεις για το γαμήλιο ταξίδι (πόσο ανυπομονώ...). Να ελέγξουμε καλού κακού αν τα διαβατήρια μας είναι ανανεωμένα και να τακτοποιήσουμε τις βίζες αν το απαιτεί το ταξίδι.

4 μήνες πριν...
Να διαλέξουμε γαμήλια τούρτα και κεραστικά. Να διαλέξουμε το κουστούμι και τα σχετικά. Τώρα είναι η ώρα να παραγγείλουμε και τις μπομπονιέρες.
3 μήνες πριν...
Ξεκινουμε τις πρόβες για μακιγιάζ και χτένισμα. Θα πρέπει επίσης να αγοράσουμε τα εσώρουχα, το νυφικό νυχτικό κλπ.

2 μήνες πριν....
Να αρχίσουμε το τρέξιμο των προσκλητηρίων (μοιράζουμε και στέλνουμε ταχυδρομικώς για όσους καλεσμένους βρίσκονται μακριά ή στο εξωτερικό). Να αγοράσουμε επίσης τα στέφανα και όλα τα αξεσουάρ μας. Και ήρθε η ώρα για να παραλάβουμε το νυφικό!

1 μήνα πριν...
Να επιβεβαιώσουμε την παρουσία των καλεσμένων μας, ώστε να ετοιμάσουμε και το πλάνο των τραπεζιών. Να ελέγξουμε αν όλα είναι οκ (ο χώρος της δεξιώσης, το catering, o  Dj, το ανθοπωλείο, ο φωτογράφος, το αυτοκίνητο και όλοι όσοι εμπλέκονται στο γάμο) και να δώσουμε τον τελικό αριθμό καλεσμένων και τη λίστα με τις θέσεις τους στο χώρο της δεξίωσης.  Και το καλύτερο... να διοργανώσουμε το Hens Night party και το Bachelors Party.
Contact our department