ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ένας γάμος για να είναι τέλειος χρειάζεται χρόνο, καλή διάθεση και σωστό προγραμματισμό. Αν μάλιστα ακολουθήσετε τα πιο κάτω βήματα, το σίγουρο είναι ότι θα έχετε ακριβώς αυτό που επιθυμείτε!

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ
Το βασικό είναι να ξεκινήσετε την οργάνωση του γάμου σας αρκετό καιρό πριν τη μεγάλη μέρα. Αγοράστε ένα ντοσιέ για να έχετε όλα τα χαρτιά σας για την εκκλησία, τη δεξίωση του γάμου και τους καλεσμένους, συγκεντρωμένα  σ’ ένα μέρος ώστε να μην τα ψάχνετε παντού, καθώς κι ένα σημειωματάριο για τις σημειώσεις και τα σχόλια σας. Το τελευταίο μπορείτε πλέον να το κάνετε και σε ειδικά apps για τις έξυπνες συσκευές σας, που προσφέρονται για το γάμο.

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Καθορίστε το budget σας και προσπαθήστε να το τηρήσετε. Είναι προτιμότερο να ξεκινήσετε γνωρίζοντας ακριβώς πόσα χρήματα έχετε διαθέσιμα να ξοδέψετε, παρά να βρεθείτε προ εκπλήξεως όταν θα είναι πλέον αργά.

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ
Αποφασίστε για τον αριθμό των καλεσμένων σας τόσο στη δεξίωση όσο και στο γαμήλιο δείπνο, γεγονός που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τον προϋπολογισμό σας.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Για να έχετε επιλογές και να βρείτε διαθέσιμη την εκκλησία που προτιμάτε, ιδιαίτερα αν θέλετε να κάνετε το γάμο σας Άνοιξη ή Καλοκαίρι, θα πρέπει να ξεκινήσετε να ψάχνετε τουλάχιστον ένα χρόνο πριν.

ΔΕΞΙΩΣΗ
Πολύ έγκαιρα πρέπει να αποφασίσετε για το χώρο της δεξίωσης, αλλά και για το γαμήλιο δείπνο, λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των καλεσμένων, ώστε να είναι διαθέσιμος την ημερομηνία που θέλετε.

ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Εμπιστευτείτε τους ειδικούς για όλο το φάσμα της διαδικασίας, από την οργάνωση, μέχρι τη διακόσμηση, τo catering, τη φωτογράφηση, το μακιγιάζ, τη μουσική. Όσο καλές προθέσεις και να έχουν συγγενείς και φίλοι, αν δεν είναι επαγγελματίες δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

ΚΑΝΤΕ ΕΡΕΥΝΑ
Προτού προχωρήσετε σε συμφωνία με κάποιο επαγγελματία, κάντε καλή έρευνα για τις τιμές της αγοράς και αναφέρετε στους προμηθευτές ότι έχετε 10% χαμηλότερο budget από όσο υπολογίζετε.

ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
Ένας γάμος κοστίζει πολλά χρήματα, τα οποία όμως μοιράζονται ανάμεσα στη νύφη, το γαμπρό και τις οικογένειές τους. Ποιός θα πληρώσει και τί είναι ένα θέμα που θα πρέπει να ξεκαθαριστεί από την αρχή για να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις και να γίνει ένας σωστός προϋπολογισμός.

ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ
Μην αρνηθείτε βοήθεια σε συγγενείς που θέλουν να συμβάλουν στη χαρά σας. Αναθέστε τους να ασχοληθούν με κάτι για το οποίο εσείς μπορεί να μην έχετε το χρόνο να το κάνετε, αλλά να θυμάστε ότι η τελική απόφαση θα είναι δική σας.

ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΜΕΣ
Όταν ψάχνετε για χώρο δεξίωσης ή catering, μη συγκρίνετε τιμές, αλλά αυτό που σας προσφέρουν στη συγκεκριμένη τιμή. Ο κάθε προμηθευτής και συνεργάτης σας προσφέρει διαφορετικές υπηρεσίες, ποιότητα και ποσότητα. Κάτι που στην αρχή σας φάνηκε ακριβό, μπορεί τελικά να αξίζει πολύ περισσότερο.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ
Φτιάξτε ένα χρονοδιάγραμμα για τη μέρα του γάμου σας. Ποιός πρέπει να είναι πού και τί ώρα. Ο μακιγιέρ, ο κομμωτής, ο φωτογράφος, ο dj, η εταιρία catering, το αμάξι, οι κουμπάροι και οι γονείς. Τι ώρα πρέπει να είστε στην εκκλησία, πόση ώρα θα αφιερώσετε για φωτογραφίες κι όλες τις λεπτομέρειες.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΤΟ
Όλος αυτό ο προγραμματισμός θα σας ανταμείψει με μια υπέροχη μέρα, που μπορείτε να απολαύσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Εξάλλου ο απώτερος στόχος σας είναι να έχετε έναν αξιολάτρευτο γάμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.