ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Αποτελούν μία από τις πιο χαριτωμένες νότες ενός γάμου, ενώ συμβολίζουν την ευτυχία. Ο λόγος για τα παρανυφάκια, τα μικρά παιδάκια, που θα σας συνοδεύουν στο γάμο σας, τα οποία θα πρέπει να επιλέξετε με προσοχή, αλλά και να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να τα καθοδηγήσετε όπως πρέπει. Δείτε λοιπόν τι θα πρέπει να προσέξετε.

Προτιμήστε τα  παρανυφάκια να είναι μεταξύ 4 και 10 χρόνων, μιας και τα πιο μικρά θα δυσκολευτούν να συμμορφωθούν και να καταλάβουν τα καθήκοντα τους. Όσο για τις ηλικίες άνω των 10, όπου ξεκινά η εφηβεία, συνήθως δεν κολακεύονται με την ιδέα να φορέσουν παιδικά φορέματα ή κοστουμάκια.

Συνήθως επιλέγονται συγγενικά παιδιά ή παιδιά φίλων, ή το παιδί του ζευγαριού!

Εξηγείστε στα παρανυφάκια σας τί πρέπει να κάνουν ακριβώς, πώς θα κινηθούν μέσα στην εκκλησία κλπ. Για παράδειγμα τα αγοράκια στην αρχή θα είναι στο πλάι του γαμπρού να περιμένουν τη νύφη, ενώ τα κοριτσάκια σύνηθως συνοδεύουν τη νύφη.

Τι θα κρατάνε;  Είτε ένα μπουκέτο με λουλούδια, καλαθάκια με ρύζι ή με πέταλα για να ράνουν το ζευγάρι. Σε πιο πρωτότυπους γάμους τα αγοράκια μπορεί να κρατάνε και κάποιες επιγραφές του στυλ «έρχεται η Νύφη» κτλ.

Μην ξεχάσετε να μεταφέρετε στα παρανυφάκια τη δική σας θετική ενέργεια και πείτε τους πως όταν φορέσουν το πιο λαμπερό τους χαμόγελο θα δείχνουν πιο όμορφα από ποτέ!

Τα κοριτσάκια συνήθως φορούν φορεματάκια από τον ίδιο οίκο του νυφικού της νύφης. Αν η νύφη θα έχει κάποια στολίδια στα μαλλιά, καλό θα ήταν να φοράνε παρόμοια και τα κοριτσάκια παρανυφάκια. Από την άλλη τα αγοράκια φορούν κουστουμάκια (αν είναι καλοκαίρι παντελόνι, πουκάμισο και γραβάτα ή παπιγιόν) στο ίδιο στυλ με το γαμπρό.

Το κυριότερο ωστόσο είναι να νιώθουν άνετα, τόσο ενδυματολογικά (αποφύγετε τις υπερβολές), όσο και με τον περιβάλλοντα χώρο, ώστε να μην αρχίσουν τα παράπονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.