ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Οι γάμοι επέστρεψαν δυναμικά και μαζί τους οι εντυπωσιακές συνθέσεις λουλουδιών! Μετά από πολύμηνη αναμονή και αναβολές, τα ζευγάρια ανυπομονούν για τη μέρα του γάμου τους και θέλουν να τη γιορτάσουν καλύτερα από ποτέ. Οι πιο κάτω ανερχόμενες τάσεις σίγουρα θα σας δώσουν ιδέες και έμπνευση!

1. Dramatic designs
Μία τάση που αναπτύχθηκε τα τελευταία χρόνια, φέτος φαίνεται να επικρατεί, αφού πολλά ζευγάρια μετά από πολλές αναβολές, πραγματοποιούν επιτέλους το γάμο τους και θέλουν να είναι πραγματικά ξεχωριστός! Έτσι, θα δούμε μεταξύ άλλων, τολμηρές συνθέσεις λουλουδιών σε απροσδόκητα σημεία του χώρου δεξίωσης, εντυπωσιακές αψίδες και σκηνικά, κρεμαστές μοντέρνες συνθέσεις, λουλουδένια ταβάνια, ακόμα και ειδικές κατασκευές για την παρουσίαση της γαμήλιας τούρτας!

2. Απροσδόκητοι συνδυασμοί και υφές
Τα ζευγάρια φέτος ξεφεύγουν από τα παραδοσιακές συνθέσεις και είναι επιλέγουν πρωτότυπους συνδυασμούς με ποικιλία λουλουδιών, διαφορετικά σχήματα και υφές. Για ένα τολμηρό, απροσδόκητο αποτέλεσμα συνδυάστε φρέσκα λουλούδια με αποξηραμένα, φύλλα φοίνικα ή και pampas grass. Ανάλογα με το ύφος και την εποχή του γάμου, μπορεί να δημιουργήσετε μοναδικές συνθέσεις συνδυάζοντας επίσης με λουλούδια, ανθισμένα κλαδιά, παράξενες πρασινάδες και αποξηραμένα λουνάρια.

3. Τολμηρές μονοχρωματικές συνθέσεις
Παρ’ όλο που τα παστέλ χρώματα είναι πάντα αγαπημένη επιλογή, φέτος στους γάμους θα δούμε εντυπωσιακές, μονοχρωματικές συνθέσεις που σίγουρα θα συζητηθούν! Για να αναδείξετε αυτό το στυλ, επιλέξτε ένα ή περισσότερα είδη λουλουδιών και προσθέστε βάθος με διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου βασικού χρώματος. Ανάλογα με την εποχή, το στυλ του γάμου και το χώρο δεξίωσης, τολμήστε να χρησιμοποιήσετε ροζ και κόκκινες αποχρώσεις, συνδυασμούς ηλιόλουστου κίτρινου ή πλούσιους πράσινους τόνους.

4. Σε ασπρόμαυρο φόντο
Ίσως η πιο chic τάση που έχουμε δει εδώ και καιρό! Με την άνοδο των γάμων με λιγότερα άτομα αλλά και με πιο επίσημο χαρακτήρα, η επιλογή της διακόσμησης σε άσπρο και μαύρο, είναι αδιαφιλονίκητα μια κομψή επιλογή. Χρησιμοποιήστε το μαύρο χρώμα σε διάφορα αντικείμενα όπως βάζα, κηροπήγια ή και σερβίτσια και στις συνθέσεις συνδυάστε διάφορα λευκά λουλούδια, όπως τριαντάφυλλα, παιώνιες, γαρδένιες και στεφανωτή. Για πιο μοντέρνο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε μόνο ένα λουλούδι πχ. λευκές ανεμώνες, τραπεζομάντηλα ή κορδέλες με ασπρόμαυρες ρίγες και επενδύστε κάποιο τοίχο για φόντο με ασπρόμαυρο σχέδιο που ταιριάζει στο γάμο σας.

5. Πάνω από τα σύννεφα
Οι αιθέριες σαν σύννεφα συνθέσεις που κρέμονται από την οροφή ή μοιάζουν να επιπλέουν πάνω στα τραπέζια ή το δάπεδο της γαμήλια δεξίωσης, είναι επίσης μια δυνατή τάση για το 2022. Το γυψόφυλλο, αν και παραδοσιακά θεωρείται συμπληρωματικό λουλούδι, είναι ιδανικό και πρωταγωνιστεί σε αυτές τις συνθέσεις και οι ανθοπώλες βρίσκουν νέους υπέροχους τρόπους να το αναδείξουν στις δημιουργίες τους. Αν και συνήθως χρησιμοποιείται λευκό, ανθίζει και σε άλλα χρώματα συμπεριλαμβανομένου του ροζ, μπορεί όμως εύκολα να βαφτεί για να ταιριάζει με οποιανδήποτε χρωματική παλέτα.

6. Τέχη με “πατημένα” λουλούδια
Η νοσταλγική αυτή τάση φαίνεται να «ανθίζει» και πάλι στους γάμους του 2022. Τα όμορφα αυτά «πατημένα» λουλούδια αλλά και πρασινάδες, ενσωματώνονται στη διακόσμηση του γάμου και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικά ρομαντικό και κομψό. Οι λεπτομέρειες με τα «χάρτινα» λουλούδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού, από τα προσκλητήρια μέχρι τη γαμήλια τούρτα, το seating arrangement και τη διακόσμηση. Επιλέξτε τα αγαπημένα σας λουλούδια ή λουλούδια που ταιριάζουν με αυτά που θα χρησιμοποιήσετε στις συνθέσεις του γάμου.

7. Σε καφέ τόνους
Για τους λάτρεις του καφέ, οι ζεστοί καφέ τόνοι άρχισαν να εμφανίζονται στις προτάσεις για μοντέρνους γάμους του 2022. Εμπνευστείτε από τα διάφορα είδη του καφέ και παίξτε με τα χρώματα του espresso, latte, mocha, café au lait, αλλά και του κακάο και της κανέλλας. Για πιο σοφιστικέ αποτέλεσμα, συνδυάστε τις καφέ αποχρώσεις με τόνους της καραμέλας και του κρεμ. Αυτή η τάση ταιριάζει υπέροχα σε γάμους του φθινοπώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.