ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
γαμήλια πρόσκληση σε μαύρο χρώμα με foil χρυσό και μπορντό λεπτομέριες

Η πρόσκληση του γάμου είναι πολύ σημαντική, αφού πέραν από τις απαραίτητες πληροφορίες, δίνει στους καλεσμένους την πρώτη εικόνα του γάμου σας και τι θα ακολουθήσει. Τις περισσότερες φορές ο σχεδιασμός της πρόσκλησης ακολουθεί το θέμα του γάμου, μπορεί όμως μία ευφάνταστη πρόσκληση να αλλάξει ή ακόμα και να καθορίσει το στυλ και τη διακόσμηση ενός γάμου!
Τα τελευταία χρόνια στο σχεδιασμό των προσκλήσεων πρωταγωνιστούν τα λουλούδια όλων των ειδών, αποτυπωμένα σε διάφορα στυλ, χρωματικές παλέτες, ύφος και τεχνοτροπία. Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε τα trends για τις προσκλήσεις με λουλούδια που θα επικρατήσουν αυτήν τη χρονιά, και αν αγαπάτε τα λουλούδια είμαστε σίγουροι πως θα βρείτε αυτήν που σας εμπνέει και ταιριάζει στο δικό σας γάμο!

wedding invitation on recycle paper and watercolour flowers

WATERCOLOR
Ρομαντική πρόσκληση διπλής όψης από ανακυκλώμενο χαρτί, με οικολογικό χαρακτήρα και cozy ύφος. Χρησιμοποιούνται στοιχεία που μοιάζουν με ζωγραφιές από νερομπογιά, σε βαθύ λιλά τόνους στη μία όψη και σε ανοιχτόχρωμη βάση με λουλούδια στην άλλη. Ενδιαφέρον ο συνδυασμός της απλής γραμματοσειράς με μια «χειρόγραφη» για τα ονόματα των μελλόνυμφων.
•Ταιριάζει σε ανοιξιάτικους γάμους, με ρομαντική διακόσμηση, λουλούδια σε έντονα χρώματα και ξύλινα στοιχεία.

wedding invitation with flowers

ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ
Πρωτότυπη πρόσκληση διπλής όψης, με τα μονογράμματα των μελλονύμφων μπροστά με απλή γραμματοσειρά, στολισμένα με παιώνιες και garden roses, και στο πίσω μέρος όλες τις λεπτομέρειες του γάμου με μια χειρόγραφη γραμματοσειρά που θυμίζει γράμμα.
•Ταιριάζει υπέροχα σε ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς γάμους με δεξίωση σε κήπο, και μοντέρνα διακόσμηση στα χρώματα των λουλουδιών της πρόσκλησης, πορτοκαλί, ροζ, λιλά, σάπιο μήλο…

γαμήλια προσκληση με ανακυκλώσιμο χαρτί σε φάκελο από ριζόχαρτο και βουλοκέρι σε γκρίζο χρώμα και λεπτομέριες από τριαντάφυλλο

ΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
Εναλλακτική πρόσκληση από cotton fiber χαρτί τυλιγμένο σε τυπωμένο ρυζόχαρτο και recycled κορδέλα, σφραγισμένο με ασημένιο βουλοκέρι. Προδιαθέτει για ένα γάμο με ιδιαίτερο χαρακτήρα, καλλιτεχνική διάθεση και μια δόση μυστηρίου.
•Ταιριάζει με γάμους στο δάσος ή κοντά στην εξοχή με μίνιμαλ διακόσμηση. Για τη χρωματική παλέτα προτείνουμε να χρησιμοποιηθεί λευκό, μπεζ και σκούρο γκρίζο χρώμα και αγριολούλουδα στους ίδιους τόνους.

wedding invitation burgundy background with gold letters in a white envelope with white flowers on a dark background printed on the inside

BOLD & BEAUTIFUL
Υπέροχη πρόσκληση με ιδιαίτερο στυλ, σε τόνους του μπορντώ με χρυσά γράμματα και λευκό φάκελο με εκτύπωση στο εσωτερικό του λευκά λουλούδια σε σκούρο φόντο.
•Ταιριάζει πολύ σε φθινοπωρινούς και χειμωνιάτικους γάμους με ανάλογο σοφιστικέ ύφος και στη διακόσμηση. Σκούρες ξύλινες επιφάνειες, μπορντώ και χρυσά στοιχεία και συνθέσεις λουλουδιών σε λευκό και μπορντώ χρωματισμούς θα αναδείξουν το όλο στυλ.

wedding invitation in black paper, with golden lettering and flowers in a royal blue frame

RICH & CHIC
Επιβλητική πρόσκληση διπλής όψης, σε μαύρο χαρτονάκι με χρυσά γράμματα και λουλούδια σε royal μπλε πλαίσιο. Εντυπωσιακός φάκελος στο ίδιο χρώμα με εκτύπωση εσωτερικά το ίδιο floral μοτίβο, σφραγισμένος με χρυσό βουλοκέρι, ενώ πρωτότυπη ιδέα είναι ο δεύτερος μικρότερος φάκελος που περιέχει περαιτέρω λεπτομέρειες και κάρτες rsvp.
•Ταιριάζει σε γάμους χειμερινούς, δεξίωση σε εντυπωσιακή αίθουσα και διακόσμηση σε στυλ κλασικό, με πλούσιες λεπτομέρειες. Βασικό χρώμα το royal μπλε σε συνδυασμό με χρυσό και λουλούδια που χρησιμοποιήθηκαν και στην πρόσκληση.

γαμήλια πρόσκηση με ανανά και λουλουδία

EΞΩΤΙΚΟ & ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ
Αν ονειρεύεστε ένα γάμο σε τροπικό στυλ, αυτό το προσκλητήριο φτιάχτηκε για σας! Ανανάδες, λουλούδια ιβίσκου και τροπικά φυτά στολίζουν τη διπλής όψης πρόσκληση και την καρτέλα rsvp, ενώ ο φάκελος από οικολογικό χαρτί εκτυπώνεται εσωτερικά με το ίδιο χαρούμενο μοτίβο.
•Ταιριάζει σε καλοκαιρινούς γάμους, κοντά στη θάλασσα (ή σε τροπικό νησί!), με τη διακόσμηση να παίζει με τροπικά στοιχεία, ανανάδες, μεγάλα φύλλα τροπικών φυτών και μια χαρούμενη παλέτα με έντονα χρώματα.

wedding invitation with pink watercolour and flowers

SIMPLE SPRING
Χαρούμενη πρόσκληση ιδανική για ανοιξιάτικους γάμους. Με διπλή όψη, μπροστά λουλούδια με έντονα χρώματα και background με απαλό ροζ από πινελιά νερομπογιάς, και στην πίσω όψη, οι λεπτομέρειες του γάμου με κεφαλαία γράμματα σε συνδυασμό με καλλιτεχνικά, σε φόντο με πινελιά από ροζ νερομπογιά. Για να τονίσετε το στυλ, στο φάκελο χρησιμοποιήστε γραμματόσημα με έντονα χρώματα.
•Στη διακόσμηση χρησιμοποιήστε βάζα με πλούσια μπουκέτα λουλουδιών στους ίδιους χρωματισμούς.

γαμήλια πρόσκληση με χρυσά λουλούδια

ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ
Πολυτελής πρόσκληση σε λευκό, ανάγλυφο χαρτί, με επιβλητικά μαύρα κεφαλαία γράμματα πλαισιωμένη με κλαδί τριανταφυλλιάς σε χρυσό χρώμα.
•Ταιριάζει σε χειμερινούς γάμους ή γάμους την περίοδο των Χριστουγέννων, και συνδυασμό μοντέρνων και κλασικών στοιχείων στη διακόσμηση.

minimal wedding invitation with grey flowers

MODERN GRAY
Μοντέρνα, ορθογώνια πρόσκληση διπλής όψης με τις πληροφορίες του γάμου στη μία όψη και το πρόγραμμα στην άλλη. Γκρίζα η βάση της χρωματικής παλέτας με λουλούδια σε ασπρόμαυρο χρώμα και πινελιές από σάπιο μήλο.
•Ταιριάζει με φθινοπωρινούς γάμους σε μοντέρνους χώρους, με απλή διακόσμηση.

γαμήλια πρόσκληση με craft φάκελο, βουλοκέρι και λουλούδια

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ RUSTIC
Ρομαντική πρόσκληση διπλής όψης, με εκτύπωση από τη μια πλευρά το μοτίβο με τα λουλούδια, δεμένη με σπάγκο και καρτελίτσα «Save the Date” στο ίδιο design αλλά σε πιο σκούρες αποχρώσεις. Τον οικολογικό χαρακτήρα του γάμου τονίζει ο φάκελος από kraft χαρτί με εκτύπωση στην εσωτερική πλευρά με λουλούδια, σφραγισμένος με μπορντό βουλοκέρι.
•Ταιριάζει με ρομαντικούς γάμους κοντά στη φύση, με οικολογικό χαρακτήρα, και λουλούδια σε λευκούς, ροζ και μπορντώ χρωματισμούς όπως παιώνιες και τριαντάφυλλα.

tropical wedding invitation

GEOMETRIC GREENERY
Η πρωτότυπη αυτή πρόσκληση συνδυάζει πολύ πετυχημένα δύο γαμήλια trends των τελευταίων χρόνων: Γεωμετρικά στοιχεία και πρασινάδα. Μπορεί να είναι διπλής όψης σε ορθογώνιο ή πολυγωνικό σχήμα και στο σχεδιασμό να χρησιμοποιηθούν γράμματα σε απλές γραμματοσειρές, γεωμετρικά σχήματα και μοτίβα με διάφορες πρασινάδες και φύλλα από εξωτικά φυτά.
•Ταιριάζει σε απλούς, καλοκαιρινούς γάμους με τροπικό χαρακτήρα και γεωμετρικά στοιχεία στη διακόσμηση.

typography wedding invitation with tracing paper
Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΡΤΑΝΣΙΑ

Με κύριο πρωταγωνιστή την αγαπημένη ορτανσία, η ξεχωριστή αυτή πρόσκληση είναι τυπωμένη σε ρυζόχαρτο και συνοδεύεται από χαρτονάκι με τυπωμένη μια μεγάλη μπλε ορτανσία. Χρησιμοποιήθηκαν, απλή γραμματοσειρά με κεφαλαία γράμματα σε συνδυασμό με χειρόγραφη, μοντέρνα γραμματοσειρά με πεζά γράμματα.
•Ταιριάζει σε καλοκαιρινό γάμο, πλάι στη θάλασσα και με χρωματική παλέτα τις αποχρώσεις του μπλε σε συνδυασμό με το λευκό. Λουλούδια; Φυσικά ορτανσίες!

2 Comments
    1. Καλημέρα,

      Τα προϊόντα που παρουσιάσαμε στο άρθρο είναι ενδεικτικά και όχι προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε από την κυπριακή αγορά. Για να βρείτε παρόμοιες προσκλήσεις μπορείτε να συμβουλευτείτε τους επαγγελματίες γάμου στην σχετική κατηγορία: https://www.gamosmagazine.com.cy/prosklitiria-gamou/

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.