ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η επιτυχία της δεξίωσης του γάμου σας εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό και από το catering που θα επιλέξετε. Αφιερώστε χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι η τελευταία γεύση που θα αποκομίσουν οι καλεσμένοι σας θα είναι η καλύτερη! Δείτε πιο κάτω τι πρέπει να προσέξετε.

wedding catering with finger foods and glasses of red wine

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ
Αν  το catering προσφέρεται από το χώρο που κλείσατε για τη δεξίωση, τότε τα πράγματα απλοποιούνται σημαντικά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν πρέπει να ελέγξετε το περιεχόμενο και την ποιότητα του μενού, κάνοντας τις δικές σας τελικές επιλογές.

wedding menu on a plate
H ΕΠΙΛΟΓΗ
Η επιλογή ενός καλού και αξιόπιστου catering μπορεί να είναι χρονοβόρα αλλά είναι και διασκεδαστική, καθώς θα πρέπει να δοκιμάσετε αρκετά πιάτα προκειμένου να απορρίψετε, να συγκρίνετε και να καταλήξετε σε γεύσεις που νομίζετε ότι θα ταιριάζουν με τις γευστικές αναζητήσεις των προσκεκλημένων σας.
ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ
Η καλή φήμη και το καλό όνομα στην αγορά θεωρούνται οι καλύτερες συστάσεις για μια εταιρεία catering, ωστόσο καλύτερα να έχετε προσωπική άποψη. Επισκεφτείτε μερικές από τις υπηρεσίες “με καλό όνομα”  για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες.
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ!
Οι προσωπικές επισκέψεις στους επαγγελματίες του είδους θα σας επιτρέψουν να δείτε, να συζητήσετε και να αποφασίσετε για το μενού, το service, τις υπόλοιπες υπηρεσίες που μπορούν να σας προσφέρουν και φυσικά την ποιότητα των υπηρεσιών τους.
ΜΕ ΙΔΕΕΣ
Στις συναντήσεις σας με τους ειδικούς πηγαίνετε προετοιμασμένοι με ιδέες, δίνοντας τις δικές σας κατευθυντήριες γραμμές γνωρίζοντας πως εσείς έχετε τον πρώτο λόγο καθώς το catering αναλαμβάνει να υλοποιήσει και να στήσει το σκηνικό που ονειρεύεστε. Ακούστε επίσης τι έχουν να σας προτείνουν οι ειδικοί, οι οποίοι είναι επαγγελματίες και έχουν ασχοληθεί με δεκάδες γάμους.
wedding catering with fruits and biscuits
crostini wedding catering
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ
Το είδος της δεξίωσης, δηλαδή μια ανοικτή με τη μορφή κοκτέιλ πάρτυ για όλους τους καλεσμένους ή μια περιορισμένη για συγγενείς και φίλους ή και τα δύο μαζί, προϋποθέτουν μια πολύ καλή οργάνωση και συνεργασία με τους επαγγελματίες του catering.
ΚΑΝΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
Συμφωνείστε με τους ειδικούς όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το είδος του μενού, τις ποσότητες, το σέρβις και ασφαλώς τις τιμές και ζητήστε γραπτώς την προσφορά τους.
wedding menu on a plate
Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.